Deze nieuwe series verschenen afgelopen week op Netflix

Deze nieuwe series verschenen deze week op Netflix

Ook de voorbije week heeft streamingdienst Netflix weer enkele nieuwe series toegevoegd aan haar aanbod met content.

Geoffrey Ketels, 27 januari 2020 om 09:13

Nagenoeg elke week worden er door Netflix weer nieuwe series aan haar aanbod met content toegevoegd. Dat was ook deze week niet anders. De nieuwe series die vanaf deze week te bekijken zijn op Netflix hebben we op deze pagina alvast even op een rijtje gezet.
Word Party (seizoen 4)
Voor de kleinsten onder ons verscheen op dinsdag 21 januari 2020 het vierde seizoen van het populaire Word Party op Netflix. In deze serie maken we niet alleen kennis met Bailey en Franny Skip, maar ook met Lulu. Deze grappige en schattige babydiertjes willen niet alleen maar met je feesten, maar ook woordjes leren!

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
Met het Coronavirus dat de gemoederen tegenwoordig sterk bedaard kon de lancering van de serie Pandemic: How to Prevent an Outbreak eigenlijk op geen beter moment komen. Hoe gevaarlijk zijn griepvirussen namelijk voor de wereld en wat kunnen (of moeten?) we doen om een mogelijke epidemie tegen te gaan? Misschien wel meer dan ooit tevoren is dit een brandend actueel thema welke door de serie Pandemic: How to Prevent an Outbreak op fantastische wijze in beeld wordt gebracht.


October Faction
Op 23 januari 2020 verscheen op Netflix ook het nieuwe familiedrama October Faction. In deze serie maken we kennis met Fred en Deloris, de ouders van de tweeling Viv en Geoff. De beide ouders jagen zowaar op het bovennatuurlijke, maar ook de tweeling heeft zijn geheimen. De cast van deze spannende, nieuwe serie bestaat uit onder meer Megan Follows, Tamara Taylor, Stephen McHattie en Gabriel Darku.


The Ghost Bride
Misschien wel één van de meest opvallende nieuwe series welke deze week aan het aanbod van Netflix is toegevoegd luistert naar de naam The Ghost Bride. Het eerste seizoen van deze reeks verscheen op donderdag 23 januari 2020 op Netflix en vertelt het verhaal van een jonge vrouw welke aan het einde van de negentiende eeuw in contact komt met het hiernamaals. Ze raakt bovendien verwikkeld in een heus moordmysterie welke draait rond de overleden zoon van een welgestelde familie.


The Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 3)
Fans van de serie Chilling Adventures of Sabrina hebben het even moeten stellen zonder nieuwe afleveringen. Deze week, meer bepaald op vrijdag 24 januari 2020 verscheen echter het derde seizoen van de populaire reeks. Het derde seizoen bestaat uit acht gloednieuwe afleveringen welke de kijker nog dieper meesleurt in de hel. In het derde seizoen zien we vooral hoe Sabrina Spellman er alles aan doet om haar vriendje Nick te redden uit de onderwereld.


The Ranch (seizoen 8)
Fans van de serie The Ranch hebben lang uitgekeken naar het verschijnen van de laatste afleveringen van de reeks op de streamingdienst Netflix. Dat wachten is nu voorbij. Op vrijdag 24 januari 2020 werd namelijk het achtste seizoen toegevoegd aan de streamingdienst. Alle finale afleveringen van deze populaire reeks zijn dus vanaf nu op Netflix te bekijken.


Rise of Empires: Ottoman
Op vrijdag 24 januari 2020 verscheen op Netflix ook de nieuwe Netflix-Original Rise of Empires: Ottoman. Deze serie vertelt het verhaal van de Ottomaanse sultan Mehmet II. Hij voert in de reeks een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel. Voor mensen die houden van historisch getinte series is deze reeks zonder meer een absolute must.


Lees meer over: Netflix, serie, series, Netflix series

Populair nieuws