'Game of Thrones' actrice: "Het einde van de serie was wel briljant.."

Actrice Gemma Whelan begrijpt de kritiek op het einde van 'Game of Thrones' niet. Zij vindt het einde dan ook helemaal geweldig.

Geoffrey Ketels, 27 januari 2020 om 09:13

Er is reeds behoorlijk wat inkt gevloeid over het einde van de serie Game of Thrones. Vanuit verschillende hoeken viel er kritiek te noteren op het einde van de reeks. Toch is duidelijk niet iedereen het daarmee eens.
Game of Thrones actrice 'Gemma Whelan', welke in de reeks de rol speelt van Yara Greyjoy heeft laten optekenen dat ze de kritiek op het einde van de reeks helemaal niet terecht vindt. De 38-jarige actrice noemde het einde zelfs ronduit briljant. Vervolgens liet ze nog optekenen dat de kritiek van de fans op het einde haar grootste teleurstelling was.

Lees ook: 'Game of Thrones' moest eindigen met 3 films!

Yara Greyjoy
Gemma Whelan was in de populaire HBO-serie Game of Thrones vanaf het jaar 2011 te zien in de rol van Yara Greyjoy. Zij is de daadkrachtige, oudere zus van Theon Greyjoy. Whelan staat er om bekend niet alleen een uitstekende actrice te zijn. Daarnaast is ze namelijk ook een stand-upcomedian welke in het verleden reeds verschillende keren in de prijzen viel met haar werk. Zo won ze in het jaar 2010 nog de 'Funny Women Variety Award'.

Game of Thrones werd afgerond in mei van vorig jaar. Na acht prachtige seizoenen hadden fans van de reeks duidelijk ook gerekend op een iconisch einde, maar dat bleek uiteindelijk tegen te vallen. Toegewijde fans kozen er zelfs voor om een heuse petitie te starten waarin aan HBO werd geëist om een compleet nieuw einde te schrijven voor de reeks. Aan die eis werd echter nooit tegemoet gekomen.

Lees ook: 'Game of Thrones' krijgt een compleet nieuw einde

Lees meer over: Game of Thrones, serie, Gemma Whelan

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws