search

Ons nieuws van maandag 27 januari 2020

Uiterlijk Negan verandert in 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Uiterlijk Negan verandert in 'The Walking Dead'

Het tiende seizoen keert volgende maand terug voor het tweede deel: Dus ook Negan is weer van de partij.

Afgelopen weekend plaatsten we een nieuwe korte trailer voor het tweede deel van seizoen tien van The Walking Dead. Daarin zagen we heel wat geweld, aangezien de strijd tussen de helden en de Whisperers verder toeneemt.

In de beelden is ook Negan te zien. Dit is uiteraard de rol van Jeffrey Dean Morgan en het blijkt nu dat hij ook te zien zal zijn als een echte Whisperer. De grote vraag is uiteraard hoe dit zich verder zal ontwikkelen.



Vanaf 24 februari op FOX
De eerste drie titels van seizoen 10B zijn al bekend. Dit zijn achtereenvolgend "Squeeze", "Stalker" en "Morning Star". Op 23 februari keert de zombieserie weer terug op AMC en een dag later wordt de aflevering uitgezonden op het Nederlandse FOX. Een elfde seizoen is ook al aangekondigd en deze zal ongetwijfeld in oktober gaan starten.

Lees ook: "Liever Glenn terug dan Rick in 'The Walking Dead'!"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel stopt met twee geplande TV-series
Series / Nieuws

Marvel stopt met twee geplande TV-series

Alle tv-series zijn in handen van Kevin Feige en veel series die niet op Disney+ gaan verschijnen sneuvelen.

De afgelopen maanden trok Marvel Studios - alweer eventjes ook verantwoordelijk van de tv-tak - de stekker uit een flink aantal tv-series. Te denken valt aan bestaande series als Runaways en Cloak & Dagger, maar ook een nieuwe serie rond Ghostrider. Nu zijn er weer twee nieuwe projecten gecanceld.

Volgens The Hollywood Reporter worden twee van de vier animatieseries die in ontwikkeling waren voor de dienst Hulu geschrapt. Dit zijn Howard the Duck en Tigra & Dazzler. De andere twee producties - MODOK en Hit Monkey - zouden gewoon gemaakt gaan worden.

The Offenders
Er zou ook nog een crossover moeten volgen met de titel The Offenders, maar doordat nu twee van de vier animatieproducties zijn geschrapt lijkt deze volgens THR ook onzeker. Volgens de bronnen van THR zou het besluit door Marvel zijn genomen.

Hulu heeft ook nog de live action-serie Helstrom in productie. Dit is op dit moment de enige live action-productie die nog moet verschijnen los van de producties die op Disney+ moeten gaan verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Whisperer War' in trailer 'The Walking Dead'!
Series / Trailer

De 'Whisperer War' in trailer 'The Walking Dead'!

Volgende maand start het tweede deel van seizoen 10 van The Walking Dead!

Op 25 november debuteerde de achtste aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead op FOX. Zoals gewoonlijk volgt na aflevering acht een winterstop en gaat deze een paar maanden later weer verder. Hieronder de trailer voor seizoen 10B!

In het vervolg krijgen we een enorme confrontatie met de Whisperers te zien. De beelden onthullen dat Daryl Dixon (Norman Reedus) de strijdbijl oppakt tegen de als zombie-verklede onderdanen van Alpha (Samantha Morton). Doel: het voorkomen van een slachting in Alexandria en de mensen van Hilltop.

Lees ook: "Liever Glenn terug dan Rick in 'The Walking Dead'!"


Weer te zien vanaf 24 februari
Het tweede deel gaat verder met aflevering negen die op 23 februari op het Amerikaanse AMC verschijnt. Een dag later is deze te zien op de Nederlandse zender FOX, dus op 24 februari om 22.00 uur.

Lees ook: Veel Negan in 10e seizoen 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
5 kneitergoede series die binnenkort op Netflix staan
Series / Featured

5 kneitergoede series die binnenkort op Netflix staan

Deze nieuwe series kun je binnenkort gaan kijken op Netflix!

Afgelopen weken zagen we heel wat verschijningsdatums en trailers voorbijkomen voor aanstaande grote series van Netflix. Hieronder hebben we de vijf grootste series op een rij gezet.

Ragnarok (seizoen 1) - 31 januari
Deze nieuwe Scandinavische serie gaat over het Scandinavische dorpje Edda waar tieners merken dat ze krachten hebben die maar moeilijk onder woorden te brengen zijn. In de Noordse mythologie betekent 'Ragnarok' het 'lot van de heersende machten' en wie weet wordt er teruggegrepen op die mythologie. Vanaf 31 januari op Netflix.



Locke & Key (seizoen 1) - 7 februari
Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. In de fantasyserie wordt een vader onder mysterieuze omstandigheden vermoord. Zijn drie kinderen en hun moeder verhuizen en ontdekken in het ouderlijk huis dat deze vol ligt met magische sleutels die toegang bieden tot andere dimensies. Vanaf 7 februari op Netflix!



Narcos: Mexico (seizoen 2) - 13 februari
Dit is het tweede seizoen van Narcos: Mexico en de vijfde in de Narcos-reeks. Hoofdrollen zijn er voor Michael Peña en Diego Luna en de nadruk ligt uiteraard op de drugswereld in Mexico. De baas is Félix Gallardo (Luna) en de nieuwe agent Walt Breslin (Scoot McNairy) moet de rol over nemen van Kiki Camarena (Peña). Het vervolg start op 13 februari.



Queen Sono (seizoen 1) - 28 februari maart
Dit is een Zuid-Afrikaanse misdaadserie en biedt rollen aan Pearl Thusi, Vuyo Dabula, Sechaba Morojele, Chi Mhende, Loyiso Madinga, Rob Van Vuuren en Kate Liquorish. Het betreft de eerste Original uit Zuid-Afrika. De serie volgt het verhaal van een geheime Zuid-Afrikaanse agent die criminele operaties aanpakt tijdens een flinke crises in haar persoonlijke leven. Te zien vanaf 28 februari.



Ozark (seizoen 3) - 27 maart
Na twee seizoenen komt er uiteraard ook een derde seizoen van deze misdaadserie met namen als Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz en Julia Garner. We krijgen meer te zien van de witwaspraktijken van Martin "Marty" Byrde en zijn familie in het niet zo zachtzinnige plaatsje Ozark in Missouri. Seizoen 3 start 27 maart.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' actrice: "Het einde van de serie was wel briljant.."
Series / Nieuws

'Game of Thrones' actrice: "Het einde van de serie was wel briljant.."

Actrice Gemma Whelan begrijpt de kritiek op het einde van 'Game of Thrones' niet. Zij vindt het einde dan ook helemaal geweldig.

Er is reeds behoorlijk wat inkt gevloeid over het einde van de serie Game of Thrones. Vanuit verschillende hoeken viel er kritiek te noteren op het einde van de reeks. Toch is duidelijk niet iedereen het daarmee eens.

Game of Thrones actrice 'Gemma Whelan', welke in de reeks de rol speelt van Yara Greyjoy heeft laten optekenen dat ze de kritiek op het einde van de reeks helemaal niet terecht vindt. De 38-jarige actrice noemde het einde zelfs ronduit briljant. Vervolgens liet ze nog optekenen dat de kritiek van de fans op het einde haar grootste teleurstelling was.

Lees ook: 'Game of Thrones' moest eindigen met 3 films!

Yara Greyjoy
Gemma Whelan was in de populaire HBO-serie Game of Thrones vanaf het jaar 2011 te zien in de rol van Yara Greyjoy. Zij is de daadkrachtige, oudere zus van Theon Greyjoy. Whelan staat er om bekend niet alleen een uitstekende actrice te zijn. Daarnaast is ze namelijk ook een stand-upcomedian welke in het verleden reeds verschillende keren in de prijzen viel met haar werk. Zo won ze in het jaar 2010 nog de 'Funny Women Variety Award'.

Game of Thrones werd afgerond in mei van vorig jaar. Na acht prachtige seizoenen hadden fans van de reeks duidelijk ook gerekend op een iconisch einde, maar dat bleek uiteindelijk tegen te vallen. Toegewijde fans kozen er zelfs voor om een heuse petitie te starten waarin aan HBO werd geëist om een compleet nieuw einde te schrijven voor de reeks. Aan die eis werd echter nooit tegemoet gekomen.

Lees ook: 'Game of Thrones' krijgt een compleet nieuw einde
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe series verschenen afgelopen week op Netflix
Series / Nieuws

Deze nieuwe series verschenen afgelopen week op Netflix

Ook de voorbije week heeft streamingdienst Netflix weer enkele nieuwe series toegevoegd aan haar aanbod met content.

Nagenoeg elke week worden er door Netflix weer nieuwe series aan haar aanbod met content toegevoegd. Dat was ook deze week niet anders. De nieuwe series die vanaf deze week te bekijken zijn op Netflix hebben we op deze pagina alvast even op een rijtje gezet.

Word Party (seizoen 4)
Voor de kleinsten onder ons verscheen op dinsdag 21 januari 2020 het vierde seizoen van het populaire Word Party op Netflix. In deze serie maken we niet alleen kennis met Bailey en Franny Skip, maar ook met Lulu. Deze grappige en schattige babydiertjes willen niet alleen maar met je feesten, maar ook woordjes leren!

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
Met het Coronavirus dat de gemoederen tegenwoordig sterk bedaard kon de lancering van de serie Pandemic: How to Prevent an Outbreak eigenlijk op geen beter moment komen. Hoe gevaarlijk zijn griepvirussen namelijk voor de wereld en wat kunnen (of moeten?) we doen om een mogelijke epidemie tegen te gaan? Misschien wel meer dan ooit tevoren is dit een brandend actueel thema welke door de serie Pandemic: How to Prevent an Outbreak op fantastische wijze in beeld wordt gebracht.



October Faction
Op 23 januari 2020 verscheen op Netflix ook het nieuwe familiedrama October Faction. In deze serie maken we kennis met Fred en Deloris, de ouders van de tweeling Viv en Geoff. De beide ouders jagen zowaar op het bovennatuurlijke, maar ook de tweeling heeft zijn geheimen. De cast van deze spannende, nieuwe serie bestaat uit onder meer Megan Follows, Tamara Taylor, Stephen McHattie en Gabriel Darku.



The Ghost Bride
Misschien wel één van de meest opvallende nieuwe series welke deze week aan het aanbod van Netflix is toegevoegd luistert naar de naam The Ghost Bride. Het eerste seizoen van deze reeks verscheen op donderdag 23 januari 2020 op Netflix en vertelt het verhaal van een jonge vrouw welke aan het einde van de negentiende eeuw in contact komt met het hiernamaals. Ze raakt bovendien verwikkeld in een heus moordmysterie welke draait rond de overleden zoon van een welgestelde familie.



The Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 3)
Fans van de serie Chilling Adventures of Sabrina hebben het even moeten stellen zonder nieuwe afleveringen. Deze week, meer bepaald op vrijdag 24 januari 2020 verscheen echter het derde seizoen van de populaire reeks. Het derde seizoen bestaat uit acht gloednieuwe afleveringen welke de kijker nog dieper meesleurt in de hel. In het derde seizoen zien we vooral hoe Sabrina Spellman er alles aan doet om haar vriendje Nick te redden uit de onderwereld.



The Ranch (seizoen 8)
Fans van de serie The Ranch hebben lang uitgekeken naar het verschijnen van de laatste afleveringen van de reeks op de streamingdienst Netflix. Dat wachten is nu voorbij. Op vrijdag 24 januari 2020 werd namelijk het achtste seizoen toegevoegd aan de streamingdienst. Alle finale afleveringen van deze populaire reeks zijn dus vanaf nu op Netflix te bekijken.



Rise of Empires: Ottoman
Op vrijdag 24 januari 2020 verscheen op Netflix ook de nieuwe Netflix-Original Rise of Empires: Ottoman. Deze serie vertelt het verhaal van de Ottomaanse sultan Mehmet II. Hij voert in de reeks een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel. Voor mensen die houden van historisch getinte series is deze reeks zonder meer een absolute must.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow': de mafste DC-serie [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

'Legends of Tomorrow': de mafste DC-serie [Blu-ray]

Een van de vele Arrowverse-series: nu te zien in de beste kwaliteit.

Bedenker: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Marc Guggenheim | Cast: Arthur Darvill (Rip Hunter/Gareeb), Victor Garber (Prof. Martin Stein/Firestorm), Wentworth Miller (Leonard Snart/Captain Cold), Dominic Purcell (Mick Rory/Heat Wave), Brandon Routh (Ray Palmer/The Atom) e.a. | Uitzending: 2016 - heden | Tv-zenders: The CW

Niet veel later na de succesvolle release van de serie Arrow verscheen The Fash, beide bekende DC-helden. Weer wat later debuteerde Legends of Tomorrow en dit team weet sinds 2016 nog steeds flink DC-fans te boeien. Deze maand startte seizoen 5, voorafgaand door een aflevering (deel 5) binnen de cross-over Crisis on Infinite Earths.

Warner Home Video brengst de verschillende series uit het Arrowverse bijna allemaal uit op Dvd en Blu-ray en recent verscheen seizoen 4 van Legends of Tomorrow.



In seizoen 4 sluiten Sara en haar team zich aan bij Ava Sharpe en het Tijdbureau om de laatste paar overgeblevenen anachronismen op te ruimen. Maar wanneer de legenden een fout maken met de tijd raakt de geschiedenis besmet met "Fugitives" "“ magische wezens uit mythen, sprookjes en legendes. Sara en Constantine wordt vergezeld door medelevende uitvinder Ray Palmer, heethoofd ex-vriend Mick Rory, rebelse totemdrager Zari, en diepbedroefde historicus "“ veranderde - superheld Nate als zij er op uit gaan om de wereld te redden - en hun nalatenschap. Het is het bekende plezier van de Legends tijdreizen door historische gebeurtenissen en beroemde figuren tegenkomen met een extra shot magie-gekte.



Uitgave: Legends of Tomorrow - Seizoen 4 | Aantal discs 2 x Blu-ray | Speelduur: 16 x ca. 40 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands, Frans, Engels | Release: maart 2018 | EAN: 5051888246399 | Met dank aan:[/b] Warner Bros Home Entertainment

De twee schijven van deze Blu-ray uitgave van het vierde seizoen van Legends of Tomorrow zitten vastgeklikt in een standaard keepkase, met daaromheen een insteekhoes. In de hoes staat de extra informatie, met per disc een opsomming van de titels van de afleveringen en het bonusmateriaal.

Beeld en geluid
Opvallend is dat de afleveringen van eerdere seizoenen werden verspreid over minimaal drie schijven. De zestien afleveringen van seizoen vier staan op slechts twee discs. En dat betekent dus dat er maar liefst acht afleveringen op één schijf staan gedrukt. Wat betekent dit voor de beeldkwaliteit?

Gelukkig niet al teveel. De beeldweergave is ruimschoots voldoende en steekt nog steeds met kop en schouders boven Dvd-kwaliteit uit. De scherpte doet vooral veel goed en de kleuren zijn fantastisch! Zo is de serie bedoeld om te zien. De geluidstrack is DTS-HD 5.1 en deze doet het goed. Hier en daar is het wel wat standaard, maar het geluid ondersteund de actie prima.

Bonusmateriaal
De extra's zijn wat beperkt, maar voor de fans vast voldoende om even aan te zetten na het zien van het seizoen. In Post Production Theater zie je hoe mensen vanuit de montage aantonen datze extra scènes nodig hebben. In het korte Legendary Storytelling wordt er stilgestaan bij de vele opvallende verhalen in seizoen 4. Ook zijn er verwijderde scènes en een video met bloopers te bekijken.

Seizoen 5 gestart
Na het afronden van Crisis on Infinite Earths startte het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow. De kijkcijfers blijven gedurende de seizoenen iets zakken, maar het is voor Warner Bros. en DC waarschijnlijk belangrijk om het Arrowverse levend te houden. Het nieuwe seizoen zal bestaan uit 14 afleveringen.



Lees ook: Trailer DC-slotstuk 'Crisis on Infinite Earths'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.