'Peaky Blinders' seizoen 6 heeft een behoorlijke vertraging opgelopen

'Peaky Blinders' seizoen 6 wellicht pas in 2021

Wellicht verschijnt het zesde seizoen van 'Peaky Blinders' pas in 2021.

Geoffrey Ketels, 28 januari 2020 om 14:27

Nog vooraleer het vijfde seizoen van Peaky Blinders verscheen was het reeds duidelijk dat er een zesde seizoen zou komen. De productie van dit zesde seizoen heeft echter behoorlijk wat vertraging opgelopen. Ze lijkt dan ook nu pas echt te zijn opgestart.
De regisseur van Peaky Blinders, meer bepaald Anthony Byrne heeft via Instagram laten weten dat de pre-productiefase van het zesde seizoen van de reeks is begonnen. Bij de Instagrampost staat ook een foto van het script van de eerste aflevering. Deze foto maakt ook meteen duidelijk wat de titel van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal zijn. Deze zal dan ook luisteren naar de naam Black Day.

Release in 2021
Dat de pre-productiefase nu eindelijk is gestart betekent uiteraard nog niet dat we de reeks al op korte termijn zullen kunnen aanschouwen, in tegendeel. Heel wat Britse media speculeren dan ook over een release ergens in 2021. Voor het zesde seizoen wordt een tijdssprong gemaakt van vijf jaar. Dit betekent dat het zesde deel uit de serie zich zal afspelen in het jaar 1934.

Wie het vijfde seizoen heeft gezien weet dat deze is geëindigd met een cliffhanger van formaat. Dit gezegd zijnde is het zo dat er over het algemeen wordt verwacht dat we alle hoofdpersonages uit seizoen 5 eveneens terug zullen zien in seizoen 6.

Eerder raakte ook reeds bekend dat acteur Stephen Graham de cast voor het zesde seizoen zal vervoegen. Welk personage hij precies zal spelen is tot dusver nog niet bekend.

Lees meer over: Peaky Blinders, serie

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws