Marvels 'WandaVision' wordt "f*cking waanzinnig!"

Marvels 'WandaVision' wordt

We krijgen snel een preview van de Marvel-serie die eind dit jaar verschijnt!

Bram de Groot, 28 januari 2020 om 14:27

Als je vanaf heden het complete Marvel Cinematic Universe wilt begrijpen moet je ook de series op Disney+ gaan volgen. Of je het nu leuk vindt of niet. Alles wijst erop dat er in de series essentiële zaken gaan gebeuren die niet los te zien zijn van de films. Eén van de series die waarschijnlijk heel veel impact gaat hebben is WandaVision.
Nog dit jaar verschijnt deze serie op Disney+ en waarschijnlijk zal deze het Marvel Cinematic Universe verder verrijken met tijdreizen en alternatieve universums binnen het Marvel Multiversum. Vooral het personage Wanda Maximoff / Scarlet Witch van actrice Elizabeth Olsen zou hier een grote rol in kunnen gaan spelen.

"f*cking waanzinnig!"
De andere hoofdrol is voor Paul Bettany. Hij zal weer te zien zijn als de mysterieuze Vision, het personage dat doodging in Avengers: Infinity War. In gesprek met IMDb zei de acteur dat de Marvel-serie "f*cking waanzinnig!" wordt.

Lees ook: Dode Quick Silver terug in 'WandaVision'?

"Deze wordt zo gek; de keuzes die ze maken," vervolgt hij. "Fans hoeven niet zo lang meer te wachten - al hebben ze het onlangs iets verplaatst -. Ze zullen heel veel meer inzicht krijgen en ook heel, heel snel." De Marvel-serie WandaVision staat voor eind 2020 gepland en verschijnt na The Falcon and the Winter Soldier. Deze kick-off voor de Disney+ series wordt in augustus verwacht.

Lees ook: Disney+ onthult dat Marvel-serie 'WandaVision' dit jaar verschijnt!


Bron: Twitter

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws