Tom Hiddleston valt hard op zijn gezicht tijdens stuntvoorbereiding 'Loki'-serie

Beelden Tom Hiddleston van mislukte 'Loki'-stunt

Hiddleston deelt de eerste beelden van 'Loki' in een Instagram-video van zijn mislukte stunt.

Emma Nota, 28 januari 2020 om 12:29

Maandag deelde Hiddleston een Instagram-video achter de schermen dat hij enkele stunts aan het repeteren is. Dit is de eerste blik op Loki, Marvel heeft verder nog geen beelden vrijgegeven van Loki’s eigen Disney+ serie.
Lees ook: Marvel-serie 'Loki' vindt Enchantress?

De stunt begint heel sierlijk, maar zijn landing is niet zo elegant. "Prep gaat echt goed," grapt hij in het bijschrift.

View this post on Instagram

Prep is going really well. #Loki

A post shared by Tom Hiddleston (@twhiddleston) onDe video vertelt weinig over wat we van de serie kunnen verwachten. Maar het is altijd leuk om Hiddleston keer op keer door de lucht te zien vliegen voordat hij op zijn gezicht landt!

Loki is een van de vele Marvel Cinematic Universe-figuren die de hoofdrol spelen in hun eigen Disney+ serie, naast The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Hawkeye. Er zijn ook shows in ontwikkeling over nieuwe helden Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk.

De Disney+ serie richt zich niet op de verhaallijn van Loki in Avengers: Infinity War, maar op de alternatieve universumversie van Loki die de Tesseract bestuurde en verdween toen de Avengers terug in de tijd gingen in Endgame.

"De vraag die ik meer dan elke andere vraag in Endgame kreeg, was, waar ging Loki heen en wat gebeurde er met Loki?" plaagde Marvel Studios-president Kevin Feige afgelopen zomer in San Diego Comic-Con. "Deze serie zal vertellen waar hij heen ging."

Hiddleston omschreef de Loki-serie eerder als een nieuwe kijk op het personage, dat hij sinds de originele Thor van 2011 speelt. "Het is heel, heel opwindend omdat het in veel opzichten het personage is dat je kent, maar in een context waarin je hem nog nooit eerder hebt gezien. En als ik nog meer zeg, verklap ik teveel," aldus Hiddleston.

"Er is zoveel nieuws te ontdekken dat ik nog niet heb onderzocht."

Lees ook: Werk aan Marvel-serie 'Loki' nu officieel begonnen!

Lees meer over: Loki, Marvel, Disney, Tom Hiddelston

Populair nieuws