search
Geheimhouding terugkeer van [...] in 'Doctor Who' was een hele operatie
Series / Nieuws

Geheimhouding terugkeer van [...] in 'Doctor Who' was een hele operatie

Acteur onthult alles over zijn uiterst geheime terugkeer in 'Doctor Who'

*** Let op, in dit artikel staan spoilers over de laatste aflevering van Doctor Who ***


John Barrowman verraste Doctor Who-fans in de nieuwste aflevering met zijn langverwachte terugkeer als sci-fi piratenheld Captain Jack Harkness. Maar hoe hield de acteur precies zijn verschijning in de Britse serie met Jodie Whittaker een geheim?

Vrienden in Wales zeiden tegen me: "Waarom ben je hier?" En ik heb weken lang gelogen dat ik mijn flat aan het renoveren was. Ik heb ook echt de woning van mijn moeder opgeknapt. Ik heb dus twee vliegen in één klap geslagen. Er waren maar een paar mensen aan mijn kant van de familie die het wisten, ik moest het iemand vertellen!"

Barrowman was in Londen op bezoek bij Bill Pullman die een toneelstuk speelde. Daar kreeg hij een telefoontje van zijn management, "Chris Chibnall (huidige 'Doctor Who' showrunner) wil met je praten. John, hoe zou je het vinden als Captain Jack terug zou komen naar de TARDIS?"

Bekijk op instagram


"En ik zei meteen 'Ja'. Ik hou van dit karakter, ik hou van wie hij is!"

"Ik kan niet verklappen of er meer Captain Jack komt. Ik denk niet dat het dit seizoen gaat gebeuren. Maar zoals ik altijd heb gezegd, als ik wordt gevraagd, doe ik het direct. Het is geweldig. Ik ben gewoon overweldigd."

Bekijk hier beelden van het interview met de kapitein, of lees het hele interview hier.

Bekijk op instagram


Lees ook: 'Doctor Who' krijgt wel heel schokkende twist
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen