search
Nieuw op Netflix: De prachtige natuurserie 'Night on Earth'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De prachtige natuurserie 'Night on Earth'

De reeks is van dezelfde makers als 'Our Planet' en is vandaag vandaag te bekijken op Netflix!

Toen bekende raakte dat de makers van Our Planet met een gloednieuwe natuurserie op de proppen zouden komen stonden de verwachtingen meteen hooggespannen. Het wachten is nu eindelijk voorbij, want vanaf vandaag, woensdag 29 januari 2020 is op Netflix de gloednieuwe natuurserie Night on Earth te bekijken!

Vorig jaar werd op Netflix nog de exclusieve natuurserie Our Planet gelanceerd. De reeks kwam van de hand van de Britse bioloog en televisiemaker David Attenborough. De serie bestond uit in totaal acht afleveringen welke de kijker kennis lieten maken met enkele van de mooiste aspecten van onze planeet. De reeks stelde dan ook verschillende dieren voor welke je wellicht nog nooit eerder had gezien. Nu is het de beurt aan de "opvolger" van deze reeks, namelijk Night on Earth.

6 afleveringen
De reeks Night on Earth maakt niet alleen duidelijk welke impact de nacht heeft op bepaalde landschappen, maar ook de manier waarop dieren zich tijdens de nacht gedragen. Voor deze nieuwe docuserie werd gebruik gemaakt van enkele gloednieuwe technologieën welke je in detail laten zien hoe bepaalde dieren er in slagen om tijdens de nacht te overleven. Niet alleen werd er bij het opnemen van de serie gebruik gemaakt van infraroodcamera's, daarnaast werden ook speciale onderwater filmtechnieken ingezet.

De onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje van deze nieuwe natuurserie. Wil je hem meteen gaan bekijken? Dan is dat vanaf vandaag, woensdag 29 januari 2020, mogelijk op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen