search

Ons nieuws van donderdag 30 januari 2020

Kijkcijfers allerlaatste aflevering 'Arrow' dramatisch slecht
Series / Nieuws

Kijkcijfers allerlaatste aflevering 'Arrow' dramatisch slecht

Afronding eerste DC-serie in het Arrowverse is teleurstellend te noemen.

In 2012 startte op de zender The CW de DC-serie Arrow. De superheldenserie bleek de aftrap van het DC-televisieuniversum Arrowverse met helden als The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en Batwoman. De allerlaatste aflevering verscheen afgelopen dinsdag.

De afronding blijkt nu niet goed te zijn bekeken. De laatste episode van het tiendelige laatste seizoen kwam tot slechts zo'n 730 duizend Noord-Amerikaanse kijkers en dat maakt het slotstuk tot één van de slechtst bekeken afleveringen ooit. Dit meldt Variety.

Hoe nu verder?
Acteur Stephen Amell heeft nu afscheid genomen van zijn personage Oliver Queen / Arrow / Green Arrow, maar de rest van de tv-reeks gaat gewoon door.

Lees ook: 'Arrow'-acteur Stephen Amell neemt afscheid van fans vooraf aan laatste aflevering

Het zou ook zomaar kunnen dat er een spin-off komt rond de personages van Katherine McNamara, Katie Cassidy en Juliana Harkavy, met de titel Green Arrow and the Canaries. Deze is echter nog niet officieel bevestigd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een dode held weer tot leven in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Komt er een dode held weer tot leven in 'The Walking Dead'?

Nieuw leven voor Carl Grimes (Chandler Riggs), Jesus (Tom Payne), Abraham (Michael Cudlitz) of Glenn (Steven Yeun)... Of is het iemand anders?

Recent verscheen er een nieuwe trailer voor het tweede deel van seizoen tien van The Walking Dead. Daarin was een snel beeld te zien van het "nieuwe uiterlijk" van Jeffrey Dean Morgans Negan. Maar in de snelle trailer lijkt er ook gehint te worden naar een terugkeer.

In de beelden is namelijk te zien hoe een hand uit de grond komt en nu denken fans dat dit een hint is naar de terugkeer van een eerder gedood personage in de zombieserie.

Zij denken dat dit misschien wel Carl Grimes (Chandler Riggs), Jesus (Tom Payne), Abraham (Michael Cudlitz) of misschien zelfs Glenn (Steven Yeun) zou kunnen zijn. De hand is echter van iemand anders. Check de beelden hieronder nogmaals.

Lees ook: Oorzaak zombie-uitbraak 'The Walking Dead' eindelijk bekend!



Wie zou het zijn?
Volgens Comingbook.com kan het niet Abraham of Glenn zijn, aangezien zij acht jaar geleden op een verder gelegen gebied werden gedood door Negan. Ook de andere kunnen het niet zijn. De hand is volgens de website van Cheryl (Rebecca Koon)! Zij werd recent nog begraven door Dante.

Lees ook: Uiterlijk Negan verandert in 'The Walking Dead'

Op 23 februari keert de zombieserie weer terug op AMC en een dag later wordt de aflevering uitgezonden op het Nederlandse FOX.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt nieuwe Manga live-action serie aan!
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe Manga live-action serie aan!

Reeds in het jaar 2017 gaf Netflix aan "ooit" iets met de populaire mangareeks te willen gaan doen...

Fans van anime zijn bij streamingdienst Netflix veelal aan het juiste adres. Ook nu heeft de Amerikaanse streaminggigant weer een nieuwe aankondiging gedaan waar liefhebbers van anime ongetwijfeld van zullen beginnen te watertanden.

Netflix heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een nieuwe live-action serie welke gebaseerd zal zijn op de Japanse manga- en animatiereeks One Piece. Het eerste seizoen van de reeks zou volgens de streamingdienst moeten komen te bestaan uit 10 afleveringen. De reeks wordt een project van Shueisha and Tomorrow Studios.

Gerenommeerde namen
Wat deze aankomende live-action serie nog interessanter maakt zijn de namen die er achter schuil gaan. Zo werd volgens de eerste geruchten niemand minder dan Steven Maeda gecast als showrunner voor de reeks. Bovendien is het zo dat het schrijf- en productiewerk is toegekend aan Matt Owens. Hij was eerder reeds betrokken bij Luke Cage en natuurlijk ook Agents of SHIELD.

Het is niet voor het eerst dat Netflix hint naar een live-action serie die gebaseerd is op One Piece. De eerste keer verwees ze hier reeds naar in het jaar 2017. Toen werd er voor een onbekende reden voor gekozen om het project in de koelkast te stoppen. Nu lijkt het project echter alsnog gerealiseerd te gaan worden.

Wanneer het eerste seizoen precies op Netflix te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De prachtige natuurserie 'Night on Earth'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De prachtige natuurserie 'Night on Earth'

De reeks is van dezelfde makers als 'Our Planet' en is vandaag vandaag te bekijken op Netflix!

Toen bekende raakte dat de makers van Our Planet met een gloednieuwe natuurserie op de proppen zouden komen stonden de verwachtingen meteen hooggespannen. Het wachten is nu eindelijk voorbij, want vanaf vandaag, woensdag 29 januari 2020 is op Netflix de gloednieuwe natuurserie Night on Earth te bekijken!

Vorig jaar werd op Netflix nog de exclusieve natuurserie Our Planet gelanceerd. De reeks kwam van de hand van de Britse bioloog en televisiemaker David Attenborough. De serie bestond uit in totaal acht afleveringen welke de kijker kennis lieten maken met enkele van de mooiste aspecten van onze planeet. De reeks stelde dan ook verschillende dieren voor welke je wellicht nog nooit eerder had gezien. Nu is het de beurt aan de "opvolger" van deze reeks, namelijk Night on Earth.

6 afleveringen
De reeks Night on Earth maakt niet alleen duidelijk welke impact de nacht heeft op bepaalde landschappen, maar ook de manier waarop dieren zich tijdens de nacht gedragen. Voor deze nieuwe docuserie werd gebruik gemaakt van enkele gloednieuwe technologieën welke je in detail laten zien hoe bepaalde dieren er in slagen om tijdens de nacht te overleven. Niet alleen werd er bij het opnemen van de serie gebruik gemaakt van infraroodcamera's, daarnaast werden ook speciale onderwater filmtechnieken ingezet.

De onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje van deze nieuwe natuurserie. Wil je hem meteen gaan bekijken? Dan is dat vanaf vandaag, woensdag 29 januari 2020, mogelijk op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-acteur Stephen Amell neemt afscheid van fans vooraf aan laatste aflevering
Series / Nieuws

'Arrow'-acteur Stephen Amell neemt afscheid van fans vooraf aan laatste aflevering

Afgelopen weekend zagen fans Amell voor het laatst als de superheld van DC.

Gisteravond kwam de populaire superheldenserie Arrow na acht seizoenen ten einde. Maar niet voordat hoofdrolspeler Stephen Amell afscheid nam van het personage en de trouwe schare fans van de serie.

Lees ook: Eerste omschrijving finale 'Arrow'!

Via zijn Twitter-account deelde Amell de volgende boodschap aan zijn fans:

"Dit is een bitterzoete dag. Arrow heeft al deze jaren veel voor mij betekend. Het was een onvergetelijke reis... maar ook tijd om af te ronden. Vanavond trek ik nog een keer mijn laarzen en capuchon aan. Ik zal de rol van Oliver Queen voor altijd in mijn hart sluiten. Bedankt voor deze eer."

Een definitief einde
Iedereen die de miniserie/spinoff Crisis on Infinite Earths heeft gevolgd, zal inmiddels al afscheid hebben genomen van Oliver Queen. Het personage nam in Crisis namelijk de krachten over van de Spectre om de Anti-Monitor te verslaan. Die strijd kostte hem zijn leven. In de voorlaatste aflevering van Arrow, 'Green Arrow and the Canaries', blikten we vooruit naar Star City in het jaar 2040. Afgezien van een paar flashbacks, kwam Amell niet opdagen. Amells tweet suggereert nu echter dat hij in de laatste aflevering wel degelijk een aandeel heeft.

Lees ook: Met deze twee woorden eindigt 'Arrow'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'Omniscient'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'Omniscient'

Hoe zou het zijn om te leven in een wereld waarin elke stap die je zet wordt gevolgd door kleine drones?

Hoe zou het leven er uitzien wanneer we bij alles wat we doen worden gevolgd door een drone? Je komt het te weten in de gloednieuwe Amerikaanse sciencefictionserie Omniscient op streamingdienst Netflix!

Omniscient speelt zich af in de nabije toekomst, meer bepaald in een tijd waarin elke persoon wordt gevolgd door een drone. Deze machines zijn verbonden met een supercomputer welke een grote hoeveelheid aan data bevat waar niemand toegang toe heeft. De misdaadcijfers in de wereld zijn herleid tot bijna nul. Dit omdat criminelen weten dat elke handeling die ze doen wordt gevolgd. Het systeem lijkt perfect, maar dan lijkt er toch plots iets fout te gaan...

Moord
Wanneer een jonge vrouw op een dag ontdekt dat haar vader is vermoord lijkt het systeem deze misdaad niet te hebben gemeld. Dat is eigenlijk bijna onmogelijk waardoor er haast met zekerheid sprake moet zijn van misbruik. De jonge vrouw besluit om de kwestie tot op de bodem uit te gaan zoeken.

Ben jij ook benieuwd naar wat deze gloednieuwe reeks allemaal voor moois in petto heeft? Wacht dan niet langer en bekijk ze snel op Netflix! Omniscient is vanaf vandaag, woensdag 29 januari 2020 in het aanbod van de streamingdienst terug te vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende trailer voor 'Narcos: Mexico' seizoen 2!
Series / Trailer

Spannende trailer voor 'Narcos: Mexico' seizoen 2!

In de trailer voor het nieuwe seizoen van 'Narcos: Mexico' is te zien hoe Diego Luna zijn imperium opbouwt.

De trailer van het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico laat zien hoe terugkerend hoofdrolspeler Diego Luna zijn imperium opbouwt.

Meer dan een jaar hebben de fans moeten wachten maar het tweede seizoen van Narcos: Mexico staat vanaf 13 februari op Netflix. Het eerste seizoen van Narcos: Mexico veranderde de setting van het oorspronkelijke 'Narcos' naar de jaren '80 in Mexico.

Lees ook: Netflix maakt releasedatum 'Narcos: Mexico' seizoen 2 bekend!

War on Drugs
Het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico vertelt het verdere ontstaan van het Guadalajara kartel. Daarnaast laat de serie zien hoe fouten en corruptie aan beide kanten van de Mexicaans-Amerikaanse grens mee hebben geholpen aan de falende 'War on Drugs'.

Het kartel van Félix Gallardo dreigt aan zijn eigen succes ten onder te gaan terwijl politieke veranderingen in Mexico nog meer corruptie met zich mee lijkt te brengen. Het nieuwe seizoen belooft dus wederom vol spanning te zitten.



Lees ook: Netflix bestelt tweede reeks 'Narcos: Mexico'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen