search
Netflix kondigt nieuwe Manga live-action serie aan!
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe Manga live-action serie aan!

Reeds in het jaar 2017 gaf Netflix aan "ooit" iets met de populaire mangareeks te willen gaan doen...

Fans van anime zijn bij streamingdienst Netflix veelal aan het juiste adres. Ook nu heeft de Amerikaanse streaminggigant weer een nieuwe aankondiging gedaan waar liefhebbers van anime ongetwijfeld van zullen beginnen te watertanden.

Netflix heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een nieuwe live-action serie welke gebaseerd zal zijn op de Japanse manga- en animatiereeks One Piece. Het eerste seizoen van de reeks zou volgens de streamingdienst moeten komen te bestaan uit 10 afleveringen. De reeks wordt een project van Shueisha and Tomorrow Studios.

Gerenommeerde namen
Wat deze aankomende live-action serie nog interessanter maakt zijn de namen die er achter schuil gaan. Zo werd volgens de eerste geruchten niemand minder dan Steven Maeda gecast als showrunner voor de reeks. Bovendien is het zo dat het schrijf- en productiewerk is toegekend aan Matt Owens. Hij was eerder reeds betrokken bij Luke Cage en natuurlijk ook Agents of SHIELD.

Het is niet voor het eerst dat Netflix hint naar een live-action serie die gebaseerd is op One Piece. De eerste keer verwees ze hier reeds naar in het jaar 2017. Toen werd er voor een onbekende reden voor gekozen om het project in de koelkast te stoppen. Nu lijkt het project echter alsnog gerealiseerd te gaan worden.

Wanneer het eerste seizoen precies op Netflix te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen