'Arrow'-acteur Stephen Amell neemt afscheid van fans vooraf aan laatste aflevering

'Arrow'-acteur Stephen Amell neemt afscheid

Afgelopen weekend zagen fans Amell voor het laatst als de superheld van DC.

Zilko Tarici, 30 januari 2020 om 11:20

Gisteravond kwam de populaire superheldenserie Arrow na acht seizoenen ten einde. Maar niet voordat hoofdrolspeler Stephen Amell afscheid nam van het personage en de trouwe schare fans van de serie.
Lees ook: Eerste omschrijving finale 'Arrow'!

Via zijn Twitter-account deelde Amell de volgende boodschap aan zijn fans:

"Dit is een bitterzoete dag. Arrow heeft al deze jaren veel voor mij betekend. Het was een onvergetelijke reis... maar ook tijd om af te ronden. Vanavond trek ik nog een keer mijn laarzen en capuchon aan. Ik zal de rol van Oliver Queen voor altijd in mijn hart sluiten. Bedankt voor deze eer."

Een definitief einde
Iedereen die de miniserie/spinoff Crisis on Infinite Earths heeft gevolgd, zal inmiddels al afscheid hebben genomen van Oliver Queen. Het personage nam in Crisis namelijk de krachten over van de Spectre om de Anti-Monitor te verslaan. Die strijd kostte hem zijn leven. In de voorlaatste aflevering van Arrow, 'Green Arrow and the Canaries', blikten we vooruit naar Star City in het jaar 2040. Afgezien van een paar flashbacks, kwam Amell niet opdagen. Amells tweet suggereert nu echter dat hij in de laatste aflevering wel degelijk een aandeel heeft.

Lees ook: Met deze twee woorden eindigt 'Arrow'

Bron: Stephen Amell

Lees meer over: Stephen Amell, Arrow, The CW, Greg Berlanti, Katie Cassidy

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws