search
Nieuw op Netflix: De Nederlandse serie 'Fenix'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Nederlandse serie 'Fenix'

Net als 'Undercover' speelt ook 'Fenix' zich af in de Brabantse drugswereld...

Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlandse series! Vanaf vandaag, vrijdag 31 januari 2020 is namelijk op Netflix de serie Fenix te bekijken. De reeks was eerder ook al te zien bij KPN Vandaag.

In Fenix maken we onder meer kennis met Peter Haag, de officier van justitie. Hij sluit een overeenkomst met Jos Segers, een kampbewoner, maar ook een bekend drugshandelaar. Zij slaan de handen in elkaar met als doel om een grote vis te vangen. De hinderlaag loopt echter compleet fout waardoor maar liefst acht agenten om het leven komen. Ook Jos Segers en Peter Haag zijn bij de slachtoffers. Jara Terwijde, een in Amsterdam wonende politieagente beslist om de onschuld van haar vader te gaan bewijzen. Tijdens haar zoektocht vallen er behoorlijk wat lijken uit de kast.

Undercover
Fenix vertoont behoorlijk wat gelijkenissen met die andere serie Undercover. Ook deze speelt zich af in de Brabantse drugswereld. Fenix gaat bovendien ook Toon achterna. Ook deze serie werd in eerste instantie uitgezonden op KPN Vandaag, maar verscheen vervolgens op Netflix. In ieder geval, voor liefhebbers van Nederlandse series is het aanbod met content op Netflix reeds danig uitgebreid. Recent verscheen immers natuurlijk ook de eerste Nederlandstalige Netflix-Original Ares.

Wil jij ook graag Fenix gaan bekijken? Dat is vanaf vandaag, vrijdag 31 januari 2020 mogelijk op Netflix! De onderstaande trailer geeft je overigens alvast een aardig voorsmaakje van wat je kan verwachten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen