search
Netflix-Original 'Undercover' krijgt derde seizoen!
Series / Nieuws

Netflix-Original 'Undercover' krijgt derde seizoen!

Elise Schaap bevestigde de komst van een derde seizoen in het praatprogramma Jinek...

Leuk nieuws voor fans van de serie Undercover! Elise Schaap heeft namelijk in het praatprogramma Jinek bevestigd dat er met zekerheid een derde seizoen van de reeks zal verschijnen. Details over het derde deel van de serie werden echter nog niet bekend gemaakt.

Het nieuws komt er in de aanloop naar de lancering van het tweede seizoen van de populaire reeks. Hoewel aanloop, tot dusver is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen precies zal verschijnen. Min of meer zeker is wel dat dit nog ergens in de loop van dit jaar zal zijn. Wanneer de productie van het derde seizoen zal worden aangevat werd nog niet bekend gemaakt.

Vlaams-Nederlandse Netflix-original
Undercover is een Vlaams-Nederlandse Netflix-original welke het verhaal vertelt van twee undercoveragenten die beslissen om te infiltreren in het criminele milieu. De hoofdrollen in de dramareeks zijn weggelegd voor Frank Lammers en Anna Drijver evenals uiteraard Elise Schaap en Tom Waes.

Het voorbije jaar was Undercover de populairste Netflix-original onder Netflix-kijkers in Nederland. De rangschikking wordt gebaseerd op hoeveel accounts tijdens de eerste 28 dagen na de première gedurende ten minste 2 minuten een film of serie bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen