search
Nieuw personage 'Stranger Things' hint naar een seizoen 5!
Series / Nieuws

Nieuw personage 'Stranger Things' hint naar een seizoen 5!

Het vierde seizoen komt er zeker, maar nu lijkt de deur al op een kier te staan voor seizoen vijf.

Het stadje Hawkins wordt nu al drie seizoenen geterroriseerd door de Upside Down en waarschijnlijk begin 2021 moet het vierde seizoen van Stranger Things debuteren op Netflix. Een beschrijving voor een nieuw personage voor in dit nieuwe seizoen hint naar een grotere toekomst voor de serie.

Via een castingoproep, onthuld via Murphy's Multiverse, wordt duidelijk dat een vijfde seizoen ook gepland lijkt te staan. De makers zijn namelijk op zoek naar een nieuw personage met de naam 'Ashe' en deze zou een 'series regular' worden voor twee seizoenen.

Nieuw personage: Ashe
Er wordt gezocht naar een acteur van ongeveer 25 jaar oud die de rol voor twee seizoenen wilt spelen. Dit zou dus betekenen dat het verhaal rond dit personage in seizoen vijf wordt afgerond.

De vraag is uiteraard of dit ook het einde betekent voor de complete serie Stranger Things. De verschijningsdatum voor seizoen vier is nog steeds niet bekend. De eerste aflevering heet Chapter One: The Hellfire Club en de opnames starten waarschijnlijk vrij snel.



Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Stranger Things': Netflix gaat een opmerkelijke samenwerking aan
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen