Netflix-serie 'The Witcher' pakt groot kritiekpunt aan

Netflix' 'The Witcher' pakt groot kritiekpunt aan

Geen zorgen, het wordt nog veel beter in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 2 februari 2020 om 18:11

Het tweede seizoen van The Witcher zal bepaalde elementen waar fans kritiek op hadden aanpakken of veranderen. Het eerste seizoen was helemaal niet slecht, maar het had beter gekund. Een van de zaken waar kritiek op was, was het harnas dat gedragen werd door het leger van Nilfgaard.
Showrunner Lauren Schmidt Hissrich laat nu weten dat ze daar in elk geval verandering in brengt. "Alles aan The Witcher is een echt leerproces. Dat is het mooie als je iets een eerste keer doet, en daarna voor een tweede keer terug mag keren," aldus Hissrich. "Seizoen twee is opwindend. Het is een kans om te kijken naar de fouten die we in het eerste seizoen gemaakt hebben en die te verbeteren. Een kans om te kijken naar de dingen die niet werkten, om die te dumpen en opnieuw te beginnen. Zo zal het harnas van Nilfgaard helemaal anders zijn."

Lees ook: Dit wordt het verhaal van 'The Witcher: Nightmare of the Wolf'

Tweede seizoen
De opnames van het tweede seizoen zijn nog niet begonnen, maar de voorbereidingen worden langzaamaan getroffen om dat te kunnen doen. Hissrich zal het dan ook druk hebben met het finaliseren van de scenario’s op dit moment.

Lees ook: Netflix geeft 'The Witcher' onverwachte uitbreiding!

Het seizoen staat gepland voor 2021.

Bron: Writers Experience

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws