search
Nieuwe seizoenen 'Élite' krijgen nu al volledig nieuwe cast
Series / Nieuws

Nieuwe seizoenen 'Élite' krijgen nu al volledig nieuwe cast

Opvallend, het derde seizoen van \'Élite\' is nog niet eens verschenen...

Verschillende geruchten welke onder meer te lezen vallen op de Spaanse website Bluper melden dat de cast van het populaire Élite er na afloop van het derde seizoen wel eens volledig anders uit zou kunnen zien. Een groot deel van de cast van het derde seizoen zou inmiddels dan ook de laan zijn uitgestuurd.

Het derde seizoen van Élite moet in maart van dit jaar verschijnen. Dit gezegd zijnde zou Netflix reeds druk in de weer zijn met de vervolgseizoenen. Zo zouden er reeds concrete plannen zijn voor niet alleen een vierde, maar ook een vijfde seizoen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws voor de fans, maar er lijkt ook een keerzijde aan de medaille te zitten. Zo zouden fans van de reeks na afloop van het derde seizoen afscheid moeten nemen van Samuel, Guzmán, Lu, Polo, Carla, Nadia evenals de andere personages die in de voorbije seizoenen te zien waren.

Ook een nieuwe school?
Met het vervangen van de cast worden er ook vragen gesteld bij het feit of er nog wel gebruik zal worden gemaakt van dezelfde middelbare school. Daarover is tot dusver nog helemaal niets bekend. Feit is wel dat er duidelijk nog een mooie toekomst in het verschiet ligt voor de serie Élite.

Het derde seizoen van Élite zal in maart van dit jaar verschijnen op streamingdienst Netflix. Op welke dag dat precies het geval zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen