Is Green Lantern te zien in 'The Flash'?

Is Green Lantern te zien in 'The Flash'?

De vraag komt op door een gave crossover met The CW-serie Arrow.

Jim Pedd, 3 februari 2020 om 13:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

John Diggle is binnenkort te zien in een aflevering van The Flash. Acteur David Ramsey speelde de rol acht seizoenen lang in Arrow en mag nu zijn debuut maken in een heel andere serie van het Arrowverse. Heel ongewoon is die crossover trouwens niet.
Maar het einde van Arrow liet zien dat John Diggle zomaar eens een Green Lantern zou kunnen worden. Aan het einde van het achtste seizoen van Arrow, zagen we namelijk hoe Diggle zijn huis inpakte en met zijn familie naar Metropolis wilde verhuizen. Daarop sloeg een meteoriet in en daar vond Diggle een mysterieuze doos. Die opende hij, waar groen licht te zien was. Daarop eindigde de scène. Maar Diggle wordt voorlopig geen Green Lantern.

Lees ook: Gave cameo Crisis on Infinite Earths uitgelegd!

Green Lantern
In de comics is John Stewart een van de Green Lanterns. In deze serie, heet John Diggle’s stiefvader Stewart met de achternaam. Als Diggle zou willen, kon hij zichzelf straks dus zomaar eens John Stewart gaan noemen. En dan transformeert hij in niemand minder dan een Green Lantern.

Lees ook: Crisis on Infinite Earths-teaser hint naar terugkeer [...]

Maar tegen TV Line laat de acteur weten dat dit voorlopig niet gebeurt. “John Diggle verschijnt daar echt als John Diggle en werkt er aan een zaak.”

Bron: TVLine

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrow, John Diggle, David Ramsey

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws