Gerucht: Netflix werkt aan 'Resident Evil'-serie!

Gerucht: Netflix werkt aan 'Resident Evil' serie

De streamingdienst zou een serie in ontwikkeling hebben welke is gebaseerd op de populaire horrorfranchise...

Geoffrey Ketels, 3 februari 2020 om 16:03

Op verschillende gespecialiseerde websites, waaronder ook het betrouwbare Deadline staat te lezen dat Netflix een serie in ontwikkeling heeft welke is gebaseerd op de Resident Evil franchise.
Ondanks het feit dat het vooralsnog alleen maar geruchten zijn lijkt alles toch aan te geven dat er wel degelijk een dergelijke reeks in ontwikkeling is. Zo zou het Duitse Constantin Film belast zijn met de productie van de serie. Dat zou best kunnen, want zij was in het verleden eveneens verantwoordelijk voor de productie van verschillende live action Resident Evil-films.

Netflix-Original
Mocht het nieuws over de in ontwikkeling zijnde serie echt blijken te zijn, dan zou het gaan om een Netflix-Original. Volgens diverse bronnen zou ze ook wereldwijd op de streamingdienst moeten verschijnen. Concreet zou de reeks er voor moeten zorgen dat kijkers meer te weten kunnen komen over met name de Umbrella Corporation evenals het uitbreken van het inmiddels welbekende T-virus. Dit virus zorgt er voor dat mensen in zombies veranderen.

Ondanks het feit bepaalde bronnen laten uitschijnen dat de reeks nu reeds in ontwikkeling is stellen anderen dan weer dat Netflix nog op zoek is naar een geschikte showrunner. Hoe het ook zij en welke bronnen het uiteindelijk ook aan het rechte eind mogen hebben, dat er een Resident Evil serie komt lijkt eigenlijk toch zo goed als zeker te zijn.

Lees meer over: Resident Evil, Netflix, serie

Populair nieuws