CBS-serie 'Hawaii Five-0' krijgt wellicht nog heel wat extra seizoenen

Nog heel wat extra seizoenen voor 'Hawaii Five-0'?

De showrunner heeft in ieder geval reeds voldoende verhaallijnen uitgedacht voor meerdere extra seizoenen...

Geoffrey Ketels, 3 februari 2020 om 17:06

In een tijd waarin heel wat series er na slechts enkele seizoenen reeds mee ophouden lijkt het er naar uit te zien dat we het einde van Hawaii Five-0 nog lang niet gezien hebben.
De showrunner van Hawaii Five-0, namelijk Peter M. Lenkov heeft in een recent interview aangegeven dat hij nog lang niet klaar is met de verhaallijnen van de verschillende personages in de reeks. De serie is op moment van schrijven aan haar tiende seizoen toe en ondanks het feit dat een elfde deel nog niet officieel is aangekondigd lijkt er weinig twijfel over te bestaan dat de reeks nog één of meerdere extra vervolgen zal krijgen.

Lees ook: Nieuwe Hawaii Five-0 ster had graag met Grace Park gewerkt

Meerdere nieuwe seizoenen
Ondanks het feit dat CBS het elfde seizoen nog niet heeft aangekondigd is het niet voor het eerst dat de showrunner van de reeks hint naar meerdere extra seizoenen. Ook in het verleden liet hij reeds optekenen dat hij reeds heel wat nieuwe verhaallijnen heeft uitgeschreven. Het zou ons dan ook niet verbazen mocht Hawaii Five-0 van CBS in één klap meerdere nieuwe seizoenen krijgen.

Dat een netwerk in één keer meerdere nieuwe seizoenen aankondigt voor een serie is helemaal niet nieuw, in tegendeel. Eerder koos NBC er bijvoorbeeld voor om haar reeks New Amsterdam in één keer drie extra seizoenen te geven.

Lees ook: Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!

Lees meer over: Hawaii Five 0, serie, CBS

Informatie over de serie: Hawaii Five-0

Populair nieuws