Loki in opvallende ruimtegevangenis op foto 'Loki' van Marvel Studios

Loki in gevangenis op foto Marvels 'Loki'

De schurk Loki zit in een opvallende gevangenis in zijn soloserie Loki die in 2021 op Disney+ verschijnt.

Bram de Groot, 4 februari 2020 om 13:10

In de promo van Disney+ van afgelopen maanden zien we heel kort een shot uit de serie Loki, waarin acteur Tom Hiddleston terugkeert als zijn Marvel-schurk.
Dit beeld zegt meer dan je denkt. Veel meer. Los van dat Loki de tekst "I'm going to burn this place to the ground" zegt, heeft hij kleren aan met daarop de tekst 'TVA' en dat is in de strips van Marvel Comics een opvallende ruimtegevangenis.


TVA - Time Variance Authority
De afkorting staat dus voor 'Time Variance Authority' en dit is een groep van agenten die alternatieve werelden en realiteiten bewaakt in het Marvel multiversum. Mensen die misbruik maken van tijdreizen worden door hen aangepakt. En dat geeft waarschijnlijk gelijk een andere wending aan de mogelijke verwachtingen die je had bij de serie.

Lees ook: Owen Wilson gecast in Marvels 'Loki'!

Ook is er een nieuwe synopsis voor Loki: In Loki van Marvel Studios hervat de schurk Loki zijn rol als de God of Mischief in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Kate Herron regisseert en Michael Waldron is hoofdschrijver. Debuteert volgend jaar op Disney+ - 2021.


Bron: Disney+

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Scarlet Witch, Falcon, Winter Soldier, Kevin Feige, Sophia Di Martino

Populair nieuws