search

Ons nieuws van dinsdag 4 februari 2020

Opgelet! Deze topseries verdwijnen binnenkort van Netflix!
Series / Nieuws

Opgelet! Deze topseries verdwijnen binnenkort van Netflix!

Enkele absolute toppers verdwijnen binnenkort uit het aanbod van streamingdienst Netflix...

Met de maand februari zijn we al toe aan de tweede maand van het jaar. Ook deze maand verdwijnen er weer enkele populaire series uit het aanbod van de streamingdienst Netflix.

De eerste opvallende naam welke verdwijnt uit het aanbod van Netflix is ongetwijfeld Bates Motel. Netflix gaat op 19 februari in één klap alle vijf de seizoenen van de nochtans populaire reeks verwijderen. Bates Motel is de prequel van de Hitchcock-klassieker Psycho. In de reeks volgen we vooral Norman Bates en zijn op z'n zachtst gezegd bijzondere relatie met zijn moeder. In het bijzonder de seksuele spanning tussen moeder en zoon heeft in de reeks voor menig aantal vervelende momentjes gezorgd.

Velvet
Niet alleen Bates Motel wordt uit het aanbod van de streamingdienst verwijderd. Dit geldt ook voor Velvet. Deze dramaserie speelt zich af in het Spanje van de jaren '50. In de reeks zien we hoe een erfgenaam van een modehuis een aantrekkelijke naaister versiert welke werkzaam is in zijn bedrijf. Echter, de familie van de man is vrij conservatief waardoor ze zich niet akkoord kunnen verklaren met de relatie. Wil je graag dit ietwat melige, maar zeker mooie drama nog kunnen bekijken? Wees er dan snel bij, want Netflix schrapt ze uit haar aanbod op 29 februari van dit jaar.

Bovenstaande series zijn niet de enige die Netflix gaat schrappen. Daarnaast verdwijnen ook Lupin the Third Part 4 (14 februari), The Story of Us with Morgan Freeman (17 februari), Wissper (29 februari), de Deense serie Dicte (29 februari) en LEGO: Elves (29 februari).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NBC lanceert nieuwe 'Brooklyn Nine-Nine'  podcast voor de première van het zevende seizoen
Series / Nieuws

NBC lanceert nieuwe 'Brooklyn Nine-Nine' podcast voor de première van het zevende seizoen

NBC komt met een gloednieuwe podcast met vele bekende gasten voor de fans van 'Brooklyn Nine-Nine'.

De geliefde New Yorkse politie-sitcom Brooklyn Nine-Nine start een gloednieuwe podcast. De podcast bestaat uit zes delen die vanaf nu allemaal te beluisteren zijn.

Hiermee volgt Brooklyn Nine-Nine series als The Good Place en The Office die eerder al podcasts gelanceerd hadden. In de zesdelige podcast wordt in elke aflevering een van de eerdere zes seizoenen behandelt.

Lees ook: Dvd review 'Brooklyn Nine-Nine' (seizoen 5) - vermakelijke politie-sitcom!

Bekende stemmen

De podcast zit vol bekenden voor de mensen die de serie volgen. De host van de podcast is Marc Evan Jackson, die onder andere bekend is van zijn rol als Kevin Cozner in Brooklyn Nine-Nine.

Jackson was eerder al te horen als presentator van de podcast van The Good Place. In de afleveringen zijn onder meer de maker Dan Goor en acteurs Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz en Joe Lo Truglio te horen.

Lees ook: 'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes

Seizoen 7

Het zevende seizoen van de politiekomedie is vanaf 6 februari in de Verenigde Staten op NBC te zien. Ondertussen zijn in Nederland op Netflix alleen nog de eerste vijf seizoenen te zien.

Er is echter goed nieuws voor de Nederlandse Brooklyn Nine-Nine fans. Netflix maakte eerder namelijk al bekend dat het zesde seizoen vanaf 28 maart te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' ster al voor de vierde keer onder het mes
Series / Celebrity

'Stranger Things' ster al voor de vierde keer onder het mes

De acteur heeft er goede hoop op dat de vierde operatie ook eindelijk de laatste is geweest...

Gaten Matarazzo, de acteur van amper 17 jaar oud welke vooral bekend is geworden door zijn rol als Dustin in de Netflix-hitserie Stranger Things is al voor de vierde keer onder het mes gegaan. De jonge acteur lijdt aan cleidocraniële dysplasie.

Matarazzo ging voorbije woensdag, 29 januari 2020 reeds voor de vierde keer onder het mes. Drie dagen nadat de operatie was uitgevoerd gaf de acteur op social media weer enig teken van leven. Op Instagram verscheen dan ook een foto van de jongeman met daarbij de volgende tekst:

"Misschien is het nog niet meteen duidelijk door de uitdrukking op mijn gezicht, maar de ingreep is wel degelijk succesvol uitgevoerd. Ik hoop dat dit nu eindelijk de laatste operatie was. Wie lijdt aan cleidocraniële dysplasie zoals ik heeft doorgaans teveel tanden. Deze groeien bovendien ook nog eens te diep in het tandvlees. Tijdens de operatie werden er door het medisch team maar liefst 14 extra tanden getrokken. Bovendien zijn er 6 van mijn volwassen tanden vrijgemaakt. Het herstel verloopt goed. Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes.".

Lees ook: Nieuw personage 'Stranger Things' hint naar een seizoen 5!

Vierde operatie
Voor de jonge acteur was het reeds de vierde operatie. Zoals hij zelf heeft aangegeven was deze vierde mogelijks dus de laatste. Laten we dat maar hopen voor deze jonge, getalenteerde acteur. Wie de foto en het originele bericht op Instagram nog even wil bekijken kan dat hieronder doen.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Documentaire rond 'La Casa de Papel' in de maak
Series / Nieuws

Documentaire rond 'La Casa de Papel' in de maak

De documentaire zal gelanceerd worden samen met het vierde seizoen van de populaire serie....

Fans van de serie La Casa de Papel kijken ongetwijfeld al sterk uit naar de lancering van het vierde seizoen op 3 april van dit jaar. Nu hebben zij echter nog iets extra's om naar uit te kijken. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er ook een speciale documentaire over de reeks zal verschijnen.

De aangekondigde documentaire zal samen op de streamingdienst verschijnen met het vierde seizoen, aldus op 3 april 2020. De documentaire legt in het bijzonder de focus op het toch wel enigszins onverwachte, enorme succes van de reeks. Zo werd met het derde seizoen een nieuw record neergezet op de streamingdienst. In amper één week tijd wist ze namelijk zo'n slordige 34 miljoen kijkers te verzamelen. De verrassing bij Netflix was vooral groot omdat men niet had verwacht dat een niet-Engelstalige serie zo'n resultaat zou weten neer te zetten.

Lees ook: Fans opgelet: 'La Casa de Papel' seizoen 4 staat veel eerder dan verwacht op Netflix!

Bella Ciao
Ook bekend is dat er in de documentaire speciale aandacht zal worden besteed aan het inmiddels welbekende nummer Bella Ciao. Wat is bijvoorbeeld de betekenis achter dit nummer en waarom hebben de makers precies voor dit nummer gekozen? Ook andere keuzes die zijn gemaakt door de productie komen uitgebreid aanbod. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de reden waarom er werd geopteerd voor Dali-maskers.

Heel wat fans zitten ongetwijfeld te popelen van ongeduld om meer te weten te komen over La Casa de Papel. De documentaire die Netflix op de wereld zal loslaten moet aan die wens tegemoet kunnen komen.

Lees ook: Spin-off voor Netflix hitserie 'La Casa de Papel'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrol voor Toni Collette in nieuwe drama-serie 'Pieces of Her'
Series / Celebrity

Hoofdrol voor Toni Collette in nieuwe drama-serie 'Pieces of Her'

Toni Collette heeft haar tweede hoofdrol in een Netflix serie te pakken

Toni Collette heeft de hoofdrol te pakken in de aankomende dramaserie Pieces of Her, gebaseerd op de gelijknamige roman van Karin Slaughter. Ze speelde eerder in het veelgeprezen Netflix-drama Unbelievable, dat in september werd uitgebracht.

In Pieces of Her veroorzaakt een gewelddadige actie in een slaperig stadje in Georgia een onverwachte reeks gebeurtenissen voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura (Collette). Op zoek naar antwoorden, begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika naar het donkere, verborgen geheim van haar familie.

Collette werd recentelijk genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in Unbelievable en is eerder genomineerd voor twee Golden Globes en twee Emmy voor haar hoofdrol in de Showtime-serie United States of Tara, waarvan ze er een won .

Het is bekend gemaakt dat Charlotte Stoudt is aangehaald de serie te schrijven. Bruna Papandrea is de uitvoerende producent, samen met Steve Hutensky en Casey Haver. Oorspronkelijk schrijfster Slaughter werkt mee aan de serie als producent. Minkie Spiro zal het hele seizoen van acht afleveringen regisseren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave foto's 'The Falcon and the Winter Soldier' van Marvel Studios!
Series / Foto's

Gave foto's 'The Falcon and the Winter Soldier' van Marvel Studios!

De eerste serie in het Marvel Cinematic Universe ziet er al gaaf uit. In augustus verschijnt deze.

In The Falcon and the Winter Soldier krijgen we te zien hoe Anthony Mackie's Sam Wilson / The Falcon en Sebastian Stans Bucky a.k.a. The Winter Soldier omgaan met de gevolgen van de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Iets dat de eerste beelden van gisteren al lieten zien.

Van het duo kreeg Sam Wilson het schild van Steve Rogers a.k.a. Captain America en in de beelden zagen we hoe hij ermee door zijn tuin gooit. Ook krijgen we een blik op zijn ontmoetingen met zijn mede-Avenger. Opvallendere beelden zijn die van Daniel Brühl als Baron Helmut Zemo.

Lees ook: Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Tweede Captain America: U.S. Agent
Het meest opvallende shot lijkt die van acteur Wyatt Russell als John Walker. Hij wordt een nieuwe Captain America, beter bekend als U.S. Agent. Net als Steve Rogers wordt hij ingezet als een soort mascotte. Check hieronder een aantal foto's uit de Disney+ promo.







Lees ook: Opvallend: Captain America op foto 'The Falcon and the Winter Soldier'!







Ook is er een nieuwe synopsis: Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame werken Sam Wilson / Falcon en Bucky Barnes / Winter Soldier samen in een wereldwijd avontuur dat hun vaardigheden - en hun geduld - test in Marvel Studios The Falcon and The Winter Soldier. De miniserie wordt geregisseerd door Kari Skogland, met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. Waarschijnlijk in Augustus op Disney+ en hieronder een nieuwe foto via Stan:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Loki in opvallende ruimtegevangenis op foto 'Loki' van Marvel Studios
Series / Nieuws

Loki in opvallende ruimtegevangenis op foto 'Loki' van Marvel Studios

De schurk Loki zit in een opvallende gevangenis in zijn soloserie Loki die in 2021 op Disney+ verschijnt.

In de promo van Disney+ van afgelopen maanden zien we heel kort een shot uit de serie Loki, waarin acteur Tom Hiddleston terugkeert als zijn Marvel-schurk.

Dit beeld zegt meer dan je denkt. Veel meer. Los van dat Loki de tekst "I'm going to burn this place to the ground" zegt, heeft hij kleren aan met daarop de tekst 'TVA' en dat is in de strips van Marvel Comics een opvallende ruimtegevangenis.



TVA - Time Variance Authority
De afkorting staat dus voor 'Time Variance Authority' en dit is een groep van agenten die alternatieve werelden en realiteiten bewaakt in het Marvel multiversum. Mensen die misbruik maken van tijdreizen worden door hen aangepakt. En dat geeft waarschijnlijk gelijk een andere wending aan de mogelijke verwachtingen die je had bij de serie.

Lees ook: Owen Wilson gecast in Marvels 'Loki'!

Ook is er een nieuwe synopsis voor Loki: In Loki van Marvel Studios hervat de schurk Loki zijn rol als de God of Mischief in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Kate Herron regisseert en Michael Waldron is hoofdschrijver. Debuteert volgend jaar op Disney+ - 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweeling bevestigt in foto's knotsgekke Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+
Series / Foto's

Tweeling bevestigt in foto's knotsgekke Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+

En waar gaat de Marvel-serie exact over? Het wordt een gekke boel, dat is duidelijk.

Eind dit jaar verschijnt op Disney+ de opvallende Marvel-serie WandaVision waarin Elizabeth Olsen en Paul Bettany terugkeren als hun Marvel-personages Wanda Maximoff / Scarlet Witch en respectievelijk Vision. In de speciale Disney+ trailer van gisteren zagen we de opvallende eerste beelden.

Misschien vraag je je af wat je ziet in de beelden. Een nieuwe synopsis verklaart mogelijk e.e.a.: WandaVision van Marvel Studios combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) - twee superkrachtige wezens die een ideaal voorstedelijk leven leiden - beginnen te vermoeden dat alles niet zo is als het lijkt.

Lees ook: Marvels 'WandaVision' wordt "f*cking waanzinnig!"

Opvallende beelden!
De beelden laten een aantal opvallende details zien! Zo is er een shot waarin Wanda een rood kostuum draagt dat overeenkomt met haar kostuum uit de comics. Daarnaast zien we dat de personages trouwen en dat Wanda zwanger is. Aan het einde zien we twee speentjes door de lucht springen en die zijn van de tweeling Wiccan en Speed. Zij worden later leden van de Young Avengers.



Hieronder zie je een aantal opvallende foto's uit de trailer van gisteren. WandaVision staat gepland voor eind 2020 en heeft een flinke connectie met de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madnes, te verschijnen in mei 2021. Ook in deze film is Olsens Scarlet Witch te zien.

Lees ook: Disney+ onthult dat Marvel-serie 'WandaVision' dit jaar verschijnt!









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Undercover' gaat dit jaar weer verder!
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Undercover' gaat dit jaar weer verder!

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie rond drugsbaron Ferry Bouman.

Het tweede seizoen van de Nederlandse Netflix-serie Undercover, is dit jaar nog te streamen. Fans vroegen naar aanleiding van het derde seizoen dat nu besteld is, wanneer het tweede seizoen nou eigenlijk te streamen zou zijn. Netflix laat op Twitter weten, dat het dit jaar nog het geval zal zijn.

Het eerste seizoen van de serie speelde zich bovenal af op een camping vlakbij de grens van Nederland met België. Daar heeft drugsbaron Ferry Bouman een woning en gaan agenten Bob Lemmens en Kim de Rooij undercover. Zij proberen zo de drugsbende van Ferry op te rollen.

Lees ook: Netflix-Original 'Undercover' krijgt derde seizoen!

In het tweede seizoen gaat Bob weer undercover, ditmaal bij een organisatie die wapens smokkelt vanuit Syrië naar onze zuiderburen. Ferry probeert ondertussen te achterhalen wie de undercoveragenten zijn die hem hebben weten te pakken.



Dit jaar is de serie dus weer te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer veelbelovende comedy-serie 'Flipped'
Series / Trailer

Eerste trailer veelbelovende comedy-serie 'Flipped'

Een nieuwe comedy-serie met in de hoofdrol Will Forte (MacGruber).

Quibi heeft vandaag de eerste officiële trailer van Funny or Die's nieuwe comedy-serie Flipped vrijgegeven. In de serie worden de hoofdrollen gespeeld door Will Forte (MacGruber) en Kaitlin Olson (It's Always Sunny in Philadelphia).

In de serie, die in april verschijnt, zien we Forte en Olson als twee renovatie-experts die betrokken raken bij de handelingen van een drugskartel nadat ze een enorme schuld hebben opgebouwd. Om hun schuld terug te betalen moeten ze de enorme huizen van hun ontvoerders opknappen.

Bekende namen in de cast
Naast de eerder genoemde namen zien we in de serie ook namen als Eva Longoria (Desperate Housewives, Andy Garcia (The Godfather Part III) en Arturo Castro de revue passeren.

Flipped wordt exclusief gemaakt voor streamingdienst Quibi, die in april wordt gelanceerd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cultfilm 'The Lost Boys' wordt officieel een tv-serie
Series / Nieuws

Cultfilm 'The Lost Boys' wordt officieel een tv-serie

Wederom een fenomeen uit de jaren '80 dat in serievorm wordt gegoten.

Het was al een tijdje bekend dat The CW de rechten van The Lost Boys in handen heeft, maar er is al een tijdje niks meer gemeld over de serie die ze ervan willen maken. Nu is het echter officieel: het netwerk heeft een pilot-aflevering van de serie besteld.

Naar verluidt zou The CW opdracht hebben gegeven om het eerder geschreven script van de pilot-aflevering flink op te poetsen. Het nieuwe script werd geschreven door scenarist Heather Mitchell (die ook meeschreef aan het eerdere pilot-script) en Rob Thomas. Thomas werkte eerder mee aan de populaire serie iZombie, maar ook Veronica Mars.

Franchise met een geschiedenis
De eerste Lost Boys-film kwam uit in 1987, en werd gevolgd door een aantal low-budget sequels, die direct naar dvd werden verbannen. Met de nieuwe serie denkt The CW nu vooral te leunen de nostalgische gevoelens die de eerste film bij een bepaald publiek oproept.

Het is nog onduidelijk wanneer we de pilot-aflevering van The Lost Boys precies kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze schrijvers gaan werken aan de Obi-Wan serie
Series / Nieuws

Deze schrijvers gaan werken aan de Obi-Wan serie

Zij moeten de serie redden, nu Hossein Amini van boord is gestapt en verder gaat met ander materiaal.

Disney en Lucasfilm treffen op dit moment voorbereidingen voor de volgende grote Star Wars-serie: die rond Obi-Wan Kenobi. Dat personage wordt gespeeld door acteur Ewan McGregor, die straks dus weer in de huid kruipt van het personage.

Hij was in 2005 voor het laatst te zien als Obi-Wan, maar te horen als hem in de films The Force Awakens en The Rise of Skywalker. Op dit moment gaan de ontwikkelingen rond de serie gestaag door. Begin volgend jaar gaan de camera's dan eindelijk rollen. Nu zijn er schrijvers gevonden.

Lees ook: Ewan McGregor bevestigt problemen 'Star Wars'-serie

Enkele namen
Vandaag horen we dat Dave Filoni en Christopher Yost mogelijk aan boord van de serie zullen stappen. Zij vervangen dan de oorspronkelijk geplande schrijver, Hossein Amini. Disney en Lucasfilm gaan de scripts die Amini voor hen schreef dus opnieuw laten maken en doet dat met wat bekendere namen.

Lees ook: Bizarre geruchten rond 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Filoni maakte namelijk meerdere series in de Star Wars-franchise en heeft daarmee veel ervaring. En Yost is een bekend scenarist, die onder meer schreef voor de film Thor: Rangarok en een aflevering van The Mandalorian voor zijn rekening nam.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is een revival van 'Star Trek: Voyager' mogelijk?
Series / Nieuws

Is een revival van 'Star Trek: Voyager' mogelijk?

Actrice Jeri Ryan ziet het eigenlijk helemaal niet zitten, al is ze weer te zien als Seven of Nine.

Dit jaar viert Star Trek: Voyager zijn vijfentwintigste verjaardag. De serie debuteerde namelijk in 1995. En deze speelt een kleine rol in Star Trek: Picard, waarin actrice Jeri Ryan weer te zien is als Seven of Nine.

Jeri Ryan sprak met de site ComicBook, dat haar vroeg of ze graag een revival zou willen zien van Voyager. "Of ik weer te zien zou willen zijn met een aantal van die personages? Dat lijkt me echt geweldig. Maar ik denk niet dat we per se weer een Voyager-serie moeten maken. Ik vind dat we dat al afgerond hebben. Maar ik ben geen schrijver, dus ik kan je eigenlijk ook niet echt iets zeggen."

Lees ook: Captain Janeway viert haar 25ste verjaardag

Niet zo enthousiast
De actrice is vooral niet zo enthousiast over hoe het werk ging bij Voyager. "Het is geweldig om aan Picard te werken. Het is een fijne set, een relaxte en dat was geweldig. Maar met Voyager had ik die ervaring niet zozeer. Ik kijk daar niet naar terug als de leukste vier jaar van mijn leven. Maar dit personage op een positieve manier opnieuw te mogen spelen, is geweldig."

Lees ook: Terugkeer Janeway in 'Star Trek'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kiefer Sutherland terug in actie in 'The Fugitive'-trailer
Series / Trailer

Kiefer Sutherland terug in actie in 'The Fugitive'-trailer

De acteur krijgt een grote rol in deze serie voor Quibi, een nieuwe streamingdienst.

De streamingdienst Quibi lanceert binnenkort in de Verenigde Staten en komt met een reboot van een televisieserie uit de jaren zestig: The Fugitive. Voor die serie heeft Kiefer Sutherland getekend als hoofdrolspeler.

Centraal staat het personage Boyd Holbrook, een man die valselijk beschuldigd wordt een bomaanslag gepleegd te hebben in een metro. Hij wordt op de hielen gezeten door politie-inspecteur en die wordt gespeeld door niemand minder dan Sutherland. Hij heeft het heel erg voorzien op Boyd en is erop uit hem zo snel mogelijk te arresteren.

Korte serie
De serie krijgt korte afleveringen: elk duurt hooguit zeven tot tien minuten. De show is dus straks te zien in de Verenigde Staten, als Quibi gelanceerd wordt. Dat is op 6 april het geval.



The Fugitive was overigens oorspronkelijk een serie, die in de loop van de jaren zestig op televisie te zien was. Daarna maakte men een film, waarin Harrison Ford en Tommy Lee Jones de hoofdrollen hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ewan McGregor begonnen met voorbereidingen op 'Obi-Wan' serie
Series / Nieuws

Ewan McGregor begonnen met voorbereidingen op 'Obi-Wan' serie

Hij is nu al druk bezig, terwijl de opnames pas volgend jaar van start gaan.

Acteur Ewan McGregor heeft het druk met voorbereidingen op zijn terugkeer naar een galaxy far, far away. Hij is straks te zien in een Disney+-serie rond zijn personage, Obi-Wan Kenobi. Ter voorbereiding, kijkt hij onder meer afleveringen van The Mandalorian en de meest recente Skywalker-films.

"We hebben het er echt lang over gehad. Het zou een film worden, maar toen bedachten we dat het een goed idee zou zijn om er een serie van te maken. En dus maken we er een serie van voor het streamingplatform van Disney. En we beginnen volgend jaar met de opnames," vertelde McGregor tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Lees ook: Obi-Wan serie zoekt jonge Luke Skywalker

Voorbereidingen op dit moment
Vervolgens vroeg Fallon hoe McGregor zich op dit moment op de serie voorbereidt. Daarvoor kijkt hij The Mandalorian, maar ook films die verschenen zijn in de franchise. "Ik vind het fantastisch," aldus McGregor over The Mandalorian. "En ik probeer de Star Wars-films die uitkomen een beetje bij te houden. Ik kijk er heel erg naar uit. Het is al zo lang geleden."

Lees ook: Regisseur onthult plannen Obi-Wan serie

McGregor was in 2005 voor het laatst te zien als de Jedi Kenobi en sprak zijn stem in voor The Force Awakens en The Rise of Skywalker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.