Tweeling bevestigt in foto's knotsgekke Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+

Foto's uit knotsgekke Marvel-serie 'WandaVision'!

En waar gaat de Marvel-serie exact over? Het wordt een gekke boel, dat is duidelijk.

Bram de Groot, 4 februari 2020 om 12:07

Eind dit jaar verschijnt op Disney+ de opvallende Marvel-serie WandaVision waarin Elizabeth Olsen en Paul Bettany terugkeren als hun Marvel-personages Wanda Maximoff / Scarlet Witch en respectievelijk Vision. In de speciale Disney+ trailer van gisteren zagen we de opvallende eerste beelden.
Misschien vraag je je af wat je ziet in de beelden. Een nieuwe synopsis verklaart mogelijk e.e.a.: WandaVision van Marvel Studios combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) - twee superkrachtige wezens die een ideaal voorstedelijk leven leiden - beginnen te vermoeden dat alles niet zo is als het lijkt.

Lees ook: Marvels 'WandaVision' wordt "f*cking waanzinnig!"

Opvallende beelden!
De beelden laten een aantal opvallende details zien! Zo is er een shot waarin Wanda een rood kostuum draagt dat overeenkomt met haar kostuum uit de comics. Daarnaast zien we dat de personages trouwen en dat Wanda zwanger is. Aan het einde zien we twee speentjes door de lucht springen en die zijn van de tweeling Wiccan en Speed. Zij worden later leden van de Young Avengers.


Hieronder zie je een aantal opvallende foto's uit de trailer van gisteren. WandaVision staat gepland voor eind 2020 en heeft een flinke connectie met de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madnes, te verschijnen in mei 2021. Ook in deze film is Olsens Scarlet Witch te zien.

Lees ook: Disney+ onthult dat Marvel-serie 'WandaVision' dit jaar verschijnt!


Bron: Disney+

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws