Gave foto's 'The Falcon and the Winter Soldier' van Marvel Studios!

Gave foto's 'The Falcon and the Winter Soldier'!

De eerste serie in het Marvel Cinematic Universe ziet er al gaaf uit. In augustus verschijnt deze.

Bram de Groot, 4 februari 2020 om 14:15

In The Falcon and the Winter Soldier krijgen we te zien hoe Anthony Mackie's Sam Wilson / The Falcon en Sebastian Stans Bucky a.k.a. The Winter Soldier omgaan met de gevolgen van de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Iets dat de eerste beelden van gisteren al lieten zien.
Van het duo kreeg Sam Wilson het schild van Steve Rogers a.k.a. Captain America en in de beelden zagen we hoe hij ermee door zijn tuin gooit. Ook krijgen we een blik op zijn ontmoetingen met zijn mede-Avenger. Opvallendere beelden zijn die van Daniel Brühl als Baron Helmut Zemo.

Lees ook: Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Tweede Captain America: U.S. Agent
Het meest opvallende shot lijkt die van acteur Wyatt Russell als John Walker. Hij wordt een nieuwe Captain America, beter bekend als U.S. Agent. Net als Steve Rogers wordt hij ingezet als een soort mascotte. Check hieronder een aantal foto's uit de Disney+ promo.Lees ook: Opvallend: Captain America op foto 'The Falcon and the Winter Soldier'!Ook is er een nieuwe synopsis: Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame werken Sam Wilson / Falcon en Bucky Barnes / Winter Soldier samen in een wereldwijd avontuur dat hun vaardigheden - en hun geduld - test in Marvel Studios The Falcon and The Winter Soldier. De miniserie wordt geregisseerd door Kari Skogland, met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. Waarschijnlijk in Augustus op Disney+ en hieronder een nieuwe foto via Stan:


Bron: Sebastian Stan

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws