Patrick 'McDreamy' Dempsey keert terug op tv voor hoofdrol in nieuw politiek drama

Patrick Dempsey eindelijk weer op tv te zien

Patrick Dempsey is sinds zijn plotselinge verdwijnen uit ‘Grey’s Anatomy’ eindelijk weer te bewonderen in een grote rol.

Tom van der Krieke, 5 februari 2020 om 13:14

Patrick Dempsey is binnenkort eindelijk weer te bewonderen in een televisieserie. De acteur die vooral bekend is als ‘McDreamy’ uit Grey’s Anatomy krijgt de hoofdrol in de politieke dramaserie Ways & Means.
Ways & Means wordt geproduceerd door CBS en Dempsey speelt een machtige leider in het Amerikaanse congres. Deze leider heeft zijn geloof in de politiek verloren en werkt samen met een ambitieuze jonge vrouw van de andere partij samen om uit dit systeem te breken.

McDreamy

Dit is de eerste grote televisierol voor Patrick Dempsey sinds hij vijf jaar geleden in het elfde seizoen van Grey’s Anatomy voor zijn rol als Derek ‘McDreamy’ Shepherd uit de serie werd geschreven. In de afgelopen jaren is hij nog wel te zien geweest in de miniserie The Truth About the Harry Quebert Affair en Bridget Jones’s Baby.

De serie gaat geschreven worden door Ed Redlich, die onder andere bekend is van Seal Team, Unforgettable en Without A Trace. Ways & Means is alweer de vierde pilot die CBS voor het nieuwe televisieseizoen bekend heeft gemaakt samen met The Equalizer, The Lincoln Lawyer en Clarice.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Patrick Dempsey, McDreamy, Greys Anatomy, Ways and Means, CBS

Populair nieuws