Marvel Studios past logo aan voor Disney+

Marvel Studios past logo aan voor Disney+

Marvel Studios ruilt kleur voor de series die in het Marvel Cinematic Universe gaan verschijnen op Disney+.

Bram de Groot, 5 februari 2020 om 12:11

2020 wordt een interessant Marvel-jaar. Zo worden de Marvel-films van Sony onderdeel van het Marvel Cinematic Universe en maakt Marvel Studios series voor Disney+. Voor de laatste ambitieuze stap heeft de geliefde studio nu ook zijn logo aangepast.
Eerder deze week verscheen een korte teaser waarin de eerste beelden te zien waren uit The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki, uiteraard de eerste drie series die op Disney+ gaan verschijnen. Tijdens die promo flitste het rode logo van Marvel Studios voorbij.

Lees ook: Disney+ trailer voor Marvel-series 'WandaVision', 'Loki' en 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Aangepast logo voor Marvel Studios
De achtergrond van het logo wordt echter snel veranderd naar Disney+ blauw en dat zet het herkenbare Marvel-logo in een ander daglicht. De overige beelden bewijzen dat Marvel Studios naast de herkenbare stijl uit de films ook gewaagdere projecten zal lanceren. WandaVision wordt namelijk een soort van sitcom, waar The Falcon and the Winter Soldier juist erg lijkt op de stijl van de films. Check het shot in onderstaande promo.


Ook belooft Disney+ in de promo dat "the universe is expanding" en dat geeft overduidelijk aan dat je de Marvel-series eigenlijk wel moet volgen om het complete Marvel Cinematic Universe te kunnen begrijpen. De afgelopen jaren stonden MCU-series als die van Netflix (Daredevil) en ABC (Agents of SHIELD) los van de films.


Bron: YT

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws