search
Gave trailer 'Altered Carbon' seizoen 2!
Series / Trailer

Gave trailer 'Altered Carbon' seizoen 2!

Snel op Netflix: Anthony Mackie is Takeshi Kovacs in het tweede seizoen van de Netflix-serie Altered Carbon.

Later deze maand debuteert het tweede seizoen van de cyberpunk tv-serie Altered Carbon. De serie had in seizoen één acteur Joel Kinnaman (Suicide Squad) nog in de hoofdrol, maar nu is dat Anthony Mackie. Hem zien we dit jaar ook in de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier.

Mackie zal dus gaan fungeren als meest recente "sleeve" van Takeshi Kovacs, in de serie die zich afspeelt in een verre toekomst - namelijk in de 26e eeuw. In die toekomstige wereld is onsterfelijkheid mogelijk door de geest van een mens op te slaan in het bewustzijn van een ander lichaam. Het geheugen van een mens wordt opgeslagen op een stack, een soort USB-stick, en dat zorgt voor de nodige uitwisselingen.

Teaser voor seizoen 2
Netflix heeft nu een gave nieuwe teaser onthuld met beelden uit seizoen twee. Het is overduidelijk Mackie die de hoofdrol heeft. Zijn personage is een soldaat die snel omschakelt bij een nieuwe 'sleeve'.Vanaf 27 februari op Netflix
Op 27 februari kun je weer afstemmen op Altered Carbon, deze keer geleid door showrunner Alison Schapker en gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2002 van schrijver Richard K. Morgan. Er zijn acht afleveringen en er zijn ook rollen voor Renée Elise Goldsberry en Chris Conner.

Lees ook: Netflix Scifi hitserie 'Altered Carbon' komt snel terug voor seizoen 2!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen