Star Wars-series hebben prio op Disney+ en 'The Mandalorian' krijgt spin-offs!

'The Mandalorian' krijgt mogelijk spin-offs!

Disney zet komende jaren vooral in op tv-series in het Star Wars Universum!

Bram de Groot, 5 februari 2020 om 15:24

Het tweede seizoen van The Mandalorian gaat nog dit jaar verschijnen. Tijdens een kwartaalbijeenkomst voor aandeelhouders werd bekend dat dit in oktober zal zijn. Ook werd duidelijk dat de Star Wars-series een prioriteit zijn voor Disney.
Ondanks dat voor 2022 de start van een nieuwe Star Wars-filmtrilogie (of saga) gepland staat, meldde Disney-baas Bob Iger dat Star Wars komende jaren in het teken staat van tv-series. "De prioriteit in de komende jaren is televisie," aldus Iger.

Lees ook: George Lucas in beeld voor 'The Mandalorian'?

Spin-offs van The Mandalorian
In 2020 verschijnt dus het tweede seizoen van The Mandalorian waarin de reis van Din Djarin / The Mandalorian (Pedro Pascal) en Baby Yoda / The Child zich vervolgt, met vermoedelijk Moff Gideon (Giancarlo Esposito) als hun voornaamste tegenstander. Maar er gaan waarschijnlijk ook spin-offs komen.

Iger zei dat er meer komt na The Mandalorian. "...Inclusief de mogelijkheid om deze met meer personages te verrijken en de mogelijkheid om die personages een eigen verhaal te geven via series," aldus Iger.

Disney+ en Lucasfilm werken ook aan series over Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi, en mogelijk over Doctor Aphra.

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws