search
Chris Pratt terug op televisie met 'The Terminal List'
Series / Nieuws

Chris Pratt terug op televisie met 'The Terminal List'

De acteur keert terug naar zijn roots en die liggen niet in film, maar op tv!

Acteur Chris Pratt keert voor het eerst terug op televisie. Dankzij films als Guardians of the Galaxy en Jurassic World, werd hij een filmster, maar hij heeft zijn carrière te danken aan werk voor televisieseries. Nu gaat hij terugkeren naar die wortels en spelen in de serie The Terminal List.

De serie wordt gemaakt door Antoine Fuqua en gebaseerd op het boek van Jack Carr. Pratt speelt de hoofdrol, Fuqua regisseert en David DiGilio schrijft het script. De drie mannen werken gezamenlijk aan de serie mee als uitvoerend producenten.

Grote samenzwering
De serie draait om een samenzwering en vraagt zich af hoe ver de mannen en vrouwen die voor de Verenigde Staten in het leger werken, moeten gaan. Centraal staat Reece, wiens peloton van de Navy SEALS tijdens een gevaarlijke missie in een hinderlaag loopt. Reece keert terug naar huis met uiteenlopende, verschrikkelijke, herinneringen aan de hinderlaag. Hij stelt zich vragen over zijn toerekeningsvatbaarheid. Naarmate er meer bewijs naar voren komt, begint Reece te ontdekken dat er duistere krachten tegen hem werken.

Pratt heeft het overigens druk, want hij speelt ook in de film Guardians of the Galaxy Vol.3, Jurassic World 3, The Tomorrow War en spreekt een stem in voor Pixar-film Onward.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen