Er zijn tien (!) MCU-series in de maak voor Disney+

Er zijn tien MCU-series in de maak voor Disney+

Het MCU wordt echt steeds groter en straks kan je al helemaal niet zonder Disney+ kijken naar de films in de bioscopen.

Jim Pedd, 6 februari 2020 om 10:17

Disney-baas Bob Iger laat weten dat er aan maar liefst tien verschillende Marvel-series gewerkt wordt voor Disney+. Dat zijn er meer dan we tot nu toe gehoord hadden, waarmee de fans van het Marvel Cinematic Universe blij kunnen zijn.
We kennen een groot deel van de line-up al van Marvel. In augustus trapt The Falcon and the Winter Soldier de tv-versie van het MCU af. In december volgt dan WandaVision en in de lente van 2021 krijgen we Loki te zien. Volgens Bob Iger zijn er naast deze drie series “nog zeven andere Marvel-series in verschillende stadia van ontwikkeling of pre-productie.”

Welke series?
Welke series zijn dat dan? Er zijn nog meer series aangekondigd dan de drie die we zojuist op een rij zetten. Zo krijgen we What If…? te zien, evenals Hawkeye. En sinds de D23 Expo weten we dat Marvel werkt aan series rond Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk. Dat zijn er vijf, waarmee we er nog twee niet kennen.

Welke twee series dat zullen zijn, is nog niet bekend. De kans is groot dat het gaat om non-fictie series. Zo weten we van Marvel Chief Creative Officer Joe Quesada dat hij meer series wil maken rond de mensen achter Marvel.

Bron: CB

Lees meer over: Disney Plus, Marvel, Bob Iger

Populair nieuws