search
Wordt verhaal voor seizoen 4 'Stranger Things' opgesplitst over twee seizoenen?
Series / Nieuws

Wordt verhaal voor seizoen 4 'Stranger Things' opgesplitst over twee seizoenen?

Het verhaal voor het vierde seizoen zou mogelijks worden verspreid over twee seizoenen...

Fans van de serie Stranger Things gingen er eigenlijk al vanuit dat het vierde deel uit de reeks ook het laatste zou worden. Daar waren enkele uitstekende aanwijzingen voor, maar dat lijkt nu toch anders uit te gaan pakken. Volgens de meest recente geruchten zal er namelijk wel degelijk nog een vijfde seizoen van de reeks verschenen.

Verschillende bronnen, waaronder de Amerikaanse website We Got this Covered hebben ondertussen gemeld dat ze uit goede bron hebben vernomen dat de verhaallijn voor het vierde seizoen zal worden verdeeld over twee seizoenen. Mocht dit gerucht waarheid blijken te zijn betekent dit dat er naast het vierde seizoen ook met zekerheid nog een vijfde seizoen van Stranger Things zal verschijnen.

Lees ook: 'Stranger Things' ster al voor de vierde keer onder het mes

Nieuw personage
Het oorspronkelijke plan van Netflix was om slechts vier seizoenen te maken van Stranger Things. Hier heeft de streamingdienst eigenlijk nooit veel twijfel over laten bestaan. Toch zijn er inderdaad heel wat indicaties die hinten in de richting van nog een extra seizoen.

Zo raakte eerder ook reeds bekend dat Netflix een vacature had uitgeschreven voor een nieuwe acteur die zich voor niet één, maar jawel twee seizoenen vrij kon maken. Omdat de productie van het vierde seizoen binnenkort reeds wordt opgestart lijkt ook dit aldus duidelijk te maken dat er nog een extra deel zal verschijnen.

Lees ook: Nieuw personage 'Stranger Things' hint naar een seizoen 5!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen