'The Flash' krijgt groot nieuw mysterie

'The Flash' krijgt groot nieuw mysterie

Nash Wells is al een groot vraagteken en in het nieuwste seizoen gaat dat echt niet veranderen.

Jim Pedd, 11 februari 2020 om 10:15

The Flash is net terug van Crisis on Infinite Earths, maar echt rust krijgt onze rode snelheidsduivel niet. Nash Wells blijkt namelijk behoorlijk wat nieuwe geheimen met zich mee te dragen. Er is kortom nog genoeg om te beleven in de serie van The CW.
In The Flash werd er al eens naar gehint dat er iets aan de hand was tussen Nash en Allegra Garcia. Voor de Crisis uitbrak, zagen we al eens dat Nash een foto van haar bij zich draagt in zijn binnenzak. En nu horen we ook van showrunner Eric Wallace dat er meer aan de hand is.

Lees ook: Wally West terug voor cruciale aflevering 'The Flash'

Nieuw mysterie
"Het lijkt echt heel erg op haar, of niet soms? Maar ze zag er ook iets anders uit. Wat betekent dat precies in een wereld die zich afspeelt na de Crisis? Dat ga je in de tweede aflevering ontdekken. Dat is een grote verhaallijn ditmaal: wie zien we op die foto? En wat betekent die foto voor iedereen? En wat voor gevolgen heeft dat voor Team Flash?" vertelde Wallace.

Lees ook: Is Green Lantern te zien in 'The Flash'?

Gespeculeerd wordt dat Allegra en Nash een band hebben zoals we die zagen bij Howard Wells en Jesse in eerdere seizoenen. Zij werkten echt samen als een vader-dochterduo, maar overleefden de gebeurtenissen in Crisis niet. Tijd zal ons leren wat het echte verhaal is.

Bron: TVLine

Lees meer over: The Flash, The CW, Nash Wells, Eric Wallace, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws