'The Vampire Diaries' ster speelt vampier in seizoen 1 'Batwoman'

TVD-ster speelt terug een vampier in 'Batwoman' S1

De cast van Batwoman heeft er met deze voormalige 'The Vampire Diaries' ster alvast weer een toppertje bij...

Geoffrey Ketels, 10 februari 2020 om 13:36

Goed nieuws voor fans van The Vampire Diaries! In de dertiende aflevering van de nieuwe serie Batwoman zullen zij namelijk een bekend gezicht zien verschijnen. Een voormalige ster uit The Vampire Diaries speelt namelijk terug een vampier in deze nieuwe serie!
Kayla Ewell, in The Vampire Diaries beter bekend als Vicki Donovan heeft een rol te pakken in de reeks Batwoman. Het gaat hierbij overigens niet zomaar om eender welke rol. Voor deze serie kruipt Ewell namelijk terug in de huid van een vampier! In The Vampire Diaries was Ewell jammer genoeg één van de eerste hoofdpersonages welke werd gedood.

Lees ook: 'The Vampire Diaries'-ster Paul Wesley regisseert 'Batwoman'-aflevering

Nocturna
Ondanks het feit dat The Vampire Diaries Ewell echt op de kaart heeft gezet als actrice heeft ze inmiddels ook reeds heel wat andere rollen gespeeld. Zo was ze bijvoorbeeld te zien in de reeks Roswell en verscheen ze ook in New Mexico. Wat Batwoman betreft maakt de actrice haar opwachting in de dertiende aflevering. Deze staat gepland om te verschijnen op 23 februari. In de reeks zal Ewell het personage Nocturna spelen.

Inmiddels verscheen er op de Instagram van de actrice ook reeds een eerste foto van het personage. Deze is hieronder te bekijken.


Lees meer over: The Vampire Diaries, Batwoman, serie

Populair nieuws