Jennifer Tilly terug voor 'Child's Play'-serie 'Chucky'

Jennifer Tilly terug voor 'Child's Play'-serie

Jennifer Tilly vult de rol in van Tiffany, de vrouw van Chucky.

Bram de Groot, 10 februari 2020 14:44

Verleden jaar verscheen de moderne remake Child's Play in de bioscoop en deze nam grotendeels afstand van wat we eerder in de franchise zagen. Op televisie gaat de reeks echter gewoon door, met de tv-serie Chucky.
In 1998 verscheen de vierde film in de reeks met de titel Bride of Chucky, daarin zagen we hoe het personage Tiffany Valentine, gespeeld door actrice Jennifer Tilly, veranderde in een vrouwelijke versie van Chucky. Vervolgens was ze (als pop) te zien in Seed of Chucky (2004), Curse of Chucky (2013) en Cult of Chucky (2017).

Ook in tv-serie Chucky
Tegenover Page Six zei Tilly het volgende over haar mogelijke aandeel in de serie: "Ik ben zo opgewonden. Chucky is mij heel erg dierbaar. Over de hele wereld, overal waar ik naartoe ga, stap ik uit een vliegtuig in een land waarvan ik niet eens wist dat het bestond, en ze kennen één woord, 'Chucky', en ze willen gelijk een knuffel," aldus Tilly.

"Don Mancini, die Chucky 30 jaar geleden creëerde, is de auteur van deze serie, dus het is de originele Chucky. Mancini's partner is Nick Antosca die bekend is van Channel Zero, een gewoon huiveringwekkende bloemlezing van horrorverhalen. Iemand fluisterde mij in dat ik er deel van ga uitmaken," aldus de bevestigende Tilly.

Bron: Page Six

Lees meer over: Childs Play, Don Mancini, Jennifer Tilly, Chucky

Populair nieuws