Netflix-serie 'Resident Evil' wijkt heel erg af van de games

Netflix-serie Resident Evil wijkt af van de games

We hebben een onthullende synopsis te pakken van de serie die Netflix ons snel zal brengen.

Jim Pedd, 10 februari 2020 om 11:27

Het lijkt erop dat we al de plotsynsopis hebben van de aankomende Resident Evil-serie van Netflix. Vandaag horen we namelijk via Bloody Disgusting hoe deze eruit ziet. En dat wijst op een best interessante serie, die heel erg af gaat wijken van de games.
De synopsis luidt als volgt:
In de stad Clearfield, Maryland, wonen mensen al lang in de schaudw van drie ogenschijnlijk niet aan elkaar verbonden entiteiten: Umbrella Corporation, het intussen gesloten Greenwood Asylum en de federale hoofdstad, Washington. Nu, zesentwintig jaar na de ontdekking van het T-Virus, beginnen de eerste geheimen die door het trio bewaard zijn, zich te onthullen, met de eerste tekenen van de epidemie.
Als de synopsis klopt, dan wijkt de serie alleen al af van de games in het feit dat de boel begint in een andere stad van Spencer Mansion.

Lees ook: Netflix-serie 'Resident Evil' krijgt 8 afleveringen

In de spellen was het namelijk zo dat het virus daar begon, om vervolgens verspreid te worden naar Raccoon City, waar ge√Įnfecteerde ratten ervoor zorgden dat de watervoorraad besmet raakte.

Lees ook: 'Resident Evil'-serie van Netflix gaat afwijken van het canon

De serie!
De serie is in elk geval op komst bij Netflix en krijgt een acht afleveringen tellend eerste seizoen. Daarin zien we naar het schijnt Billie en Jade Wesker, die afstammen van Albert Wesker.

Bron: Bloody Disgusting

Lees meer over: Resident Evil, Netflix

Populair nieuws