'The Walking Dead' terug met engste én explosiefste afleveringen tot op heden

Eind deze maand gaat seizoen tien van The Walking Dead weer verder.

Bram de Groot, 10-02-2020 15:45

Nog twee weken en dan keert The Walking Dead terug op televisie. Op 23 februari zendt AMC de negende aflevering van seizoen tien uit. Volgens Comicbook.com worden de eerste twee afleveringen de engste én explosiefste afleveringen tot op heden.
Volgens de website is aflevering negen "Squeeze" een horrorfilm van 45 minuten, compleet met de benodigde schrik en schreeuw-scènes. De aflevering - afspelend in een grot - zou ook echt een explosief en hartverscheurend einde hebben. De makers gebruikten de film The Descent uit 2005 van regisseur Neil Marshall (Hellboy, 2019) als voorbeeld.

Lees ook: Alpha draait door in vervolg 'The Walking Dead'

Aflevering 10 als Halloween
De tiende aflevering "Stalker" volgt een week later en deze is geregisseerd door TWD-debutant Bronwen Hughes (Breaking Bad, Better Call Saul). De aflevering wordt door Comicbook.com omschreven als een soort Halloween waarin de helden zichzelf moeten beschermen tegen een onbekende dreiging van buiten de muren van Alexandria.

Lees ook: Wat te verwachten van terugkeer 'The Walking Dead'?

In deze tiende aflevering zouden heel veel slachtoffers vallen en uiteraard spelen de Whisperer en hun leider Alpha (Samantha Morton) hierbij belangrijke rollen. Op 24 februari debuteert aflevering negen op FOX.

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix