Oscar-winnende film 'Parasite' vindt hoofdrolspeler voor serieversie

Parasite vindt hoofdrolspeler voor serieversie

Mark Ruffalo tekent voor de hoofdrol in deze totaal onnodige Amerikaanse verfilming van een geweldige Koreaanse film.

Jim Pedd, 12 februari 2020 om 07:04

Zelfs al schrijf je geschiedenis, zoals Bong Joon-ho met Parasite deed, dan nog vindt Hollywood het beter om een Amerikaanse versie van je film te maken. En dus werkt HBO hard aan een Amerikaanse serieversie van de film. Vandaag horen we dat acteur Mark Ruffalo een van de hoofdrollen krijgt.
Collider stelt dat Ruffalo nog niet getekend heeft, maar op dit moment “de meest kansrijke acteur” schijnt te zijn die beoogd wordt voor een van de rollen. “Meerdere bronnen melden dat regisseur Bong gesproken heeft met Ruffalo en dat beide partijen interesse hebben om een deal te sluiten. Tegelijk zijn de onderhandelingen nog niet begonnen.”

Welke rol?
De kans lijkt groot dat Ruffalo de rol van Song Kang-ho overneemt. Hij is de patriarch van een arm gezin. In de film en straks dus ook in de serieversie, volgen we de werkloze Ki-taek en zijn familie. Zij raken geïnteresseerd in het Park-gezin, een rijke en hippe familie.

Ze integreren zich langzaam in het leven van de Parks, en weten zich zo een deel van de rijkdom toe te eigenen. Langzaamaan gaat het echter compleet mis.

Bron: Collider

Lees meer over: Parasite, HBO, Mark Ruffalo

Populair nieuws