search
'Star Trek: Discovery' krijgt zeer waarschijnlijk spin-off rond de Enterprise
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' krijgt zeer waarschijnlijk spin-off rond de Enterprise

Het lijkt erop dat we een spin-off met hoofdrol voor Rebecca Romijn gaan krijgen!

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery toonde ons nieuwe versies van een aantal klassieke personages: Spock, Christopher Pike en Number One. Het seizoen eindigde ermee dat de Discovery ver in de toekomst belandde, wat betekent dat het drietal niet meer te zien kan zijn. Maar fans hoopten heel erg op een spin-off.

Die kregen ze al in de vorm van een aantal Short Treks, waarin de cast te zien was. En nu blijkt dat er aan nog meer gewerkt wordt. Actrice Rebecca Romijn laat namelijk weten dat er de afgelopen tijd meer werk was. "De afgelopen tijd heb ik aan Star Trek gewerkt. Maar daar mag ik verder niks over zeggen."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt nu al vierde seizoen!

Nieuwe spin-off
Uitvoerend producent Alex Kurtzman heeft altijd volgehouden dat een spin-off rond de Enterprise gewoon mogelijk is. En nu lijkt het erop dat Kurtzman, die ook het hoofd van de Trek-franchise is op dit moment en aan meerdere series werkt, dat voor elkaar heeft weten te krijgen.

Lees ook: Elon Musk: Oprichting Space Force is het begin van Starfleet

De spin-off past ook binnen een eerder statement van Kurtzman, namelijk dat er nog gewerkt wordt aan twee series waar we niet eerder over hoorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen