search

Ons nieuws van woensdag 12 februari 2020

Topactrice scoort grote rol in Marvel-serie 'Loki'
Series / Nieuws

Topactrice scoort grote rol in Marvel-serie 'Loki'

Na zijn aandeel in verschillende Thor- en Avengers-films, zien we Tom Hiddlestons Loki nu eindelijk schitteren in zijn eigen project.

Een van de MCU-series die we spoedig kunnen verwachten op Disney+ is een zesdelige miniserie over Loki, die opnieuw gespeeld zal worden door Tom Hiddleston. De opnames van de serie zijn inmiddels begonnen in de Amerikaanse stad Atlanta.

Volgens Deadline zou nu ook de zeer getalenteerde Gugu Mbatha-Raw aan de cast van de serie zijn toegevoegd. We kennen de actrice van series en films als Black Mirror, Motherless Brooklyn, The Cloverfield Paradox en Beyond the Lights. Ze zou naar verluidt een nog onbekende vrouwelijke hoofdrol in de serie hebben gescoord.

Een van vele series
We moeten helaas nog even wachten tot we Loki opnieuw in actie zien; de serie wordt pas verwacht in de lente van 2021. Dit jaar komt Disney+ echter eerst nog met The Falcon and the Winter Soldier (met Anthony Mackie en Sebastian Stan) in augustus, gevolgd door WandaVision (met Elizabeth Olsen en Paul Bettany) in december. Achter de schermen wordt er ook nog gewerkt aan series over o.a. Moon Knight en She-Hulk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-acteur wilde Baby Yoda vermoorden!
Series / Celebrity

'Star Wars'-acteur wilde Baby Yoda vermoorden!

Niet iedereen fan van de knuffel-Yoda. Deze Star Wars-acteur grapt dat hij hem wil vermoorden.

Komende tijd worden steeds meer Baby Yoda / The Child merchandise-artikelen in de schappen verwacht. De nieuwste Star Wars-aanwinst, nog dit jaar terug op Disney+, blijkt echter niet bij iedereen geliefd.

Dit blijkt uit een uitspraak van acteur Oscar Isaac die de afgelopen jaren te zien was in de Star Wars-vervolgfilms, met Star Wars: The Rise of Skywalker als laatste uiting. Tegenover MTV zei Isaac het volgende, uiteraard grappend, nadat de interviewer hem met een "zielig Baby Yoda-gezicht" benaderde:

""Nee, het is waar. En toen zag ik hem en wilde hem doden, dus - wat zegt dat over je gezicht."

Lees ook: Baby Yoda nu al best verkochte Funko POP

Wat zegt dat over jouw gezicht?
Check hieronder de video waarin Isaac ook kort ingaat op zijn recente projecten op het witte doek. Baby Yoda en The Mandalorian keert in oktober terug voor een tweede seizoen.



Lees ook: Tweede seizoen 'The Mandalorian' al in oktober op Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Rogue One' prequel serie wordt dit jaar opgenomen
Series / Nieuws

'Star Wars: Rogue One' prequel serie wordt dit jaar opgenomen

Diego Luna maakt bekend dat hij zich momenteel aan het voorbereiden is voor de reprise van zijn rol als Cassian Andor.

Diego Luna maakt bekend dat de spin-off serie rond zijn personage Cassian Andor in 2020 gefilmd zal worden. De serie zal uiteindelijk op Disney+ te streamen zijn.

De serie rond Cassian Andor is een van de Star Wars series die na het succes van The Mandalorian zijn aangekondigd door Disney. De spin-off van Rogue One begint dus dit jaar al met filmen in tegenstelling tot de Obi Wan Kenobi serie, waar eerder van bekend werd dat deze vertraging oploopt.

Lees ook: Ewan McGregor bevestigt problemen 'Star Wars'-serie

Diego Luna

Diego Luna, ook bekend als de ster van Narcos: Mexico, laat in een interview met ET weten dat hij zich op het moment aan het voorbereiden is op de serie. In hetzelfde interview laat Luna weten dat hij al enkele scripts gelezen heeft waar hij erg van onder de indruk was.

Het is nog niet bekend in welke tijd de serie zich zal afspelen en hoe oud de Cassian Andor die Luna speelt zal zijn. Eerder werd er al gespeculeerd dat de serie mogelijk de-aging zal moeten gebruiken vanwege het jonge Cassian Andor personage.

Lees ook: Dit wordt de nieuwe heldin in de 'Star Wars: Rogue One' spin-off
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Narcos: Mexico' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Narcos: Mexico' seizoen 2

Het tweede seizoen staat vanaf donderdag 13 februari 2020 op streamingdienst Netflix...

Het was voor fans van Narcos: Mexico best even wachten op het vervolg, maar deze staat er nu toch eindelijk aan te komen. Morgen, donderdag 13 februari 2020 is het tweede seizoen van de reeks namelijk te bekijken op Netflix!

Een trailer die eerder reeds op de wereld werd losgelaten (zie onderaan dit artikel) heeft in ieder geval duidelijk gemaakt dat de strijd om de Mexicaanse drugswereld nu pas echt gaat beginnen. In het eerste seizoen van Narcos: Mexico was er al sprake van de nodige spanning, maar er wordt verwacht dat dit eigenlijk nog maar een voorsmaakje was voor wat komen gaat.

Walt Breslin
In het eerste seizoen van Narcos: Mexico leek de hoofdrol nog weggelegd te zijn voor Enrique Camarena, maar daar zou het tweede seizoen zomaar eens verandering in kunnen brengen. Nu lijkt die hoofdrol namelijk opgeëist te worden door Walt Breslin. Niet alleen verscheen Walt reeds in de laatste aflevering van het eerste seizoen, daarnaast was hij voordien ook al te horen als vertelstem. Het spreekt evenwel voor zich dat ook in het tweede seizoen van Narcos: Mexico de rol van slechterik terug is weggelegd voor Félix Gallardo.

Ben jij ook al zo benieuwd naar wat het tweede seizoen van Narcos: Mexico allemaal in petto zal hebben? Dat kan je vanaf morgen, donderdag 13 februari 2020 ontdekken op Netflix! In afwachting van de lancering van het tweede seizoen biedt de onderstaande trailer je alvast een leuk (en spannend) voorsmaakje!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft meer 'Sex Education' voor ons in petto!
Series / Nieuws

Netflix heeft meer 'Sex Education' voor ons in petto!

De komedie keert straks dus terug voor meer afleveringen op Netflix!

Netflix geeft de sekskomedie Sex Education een derde seizoen. De streamingdienst staat er ondertussen om bekend iets te vroeg een punt achter heel wat series te zetten, maar dat geldt niet voor deze hit. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat er een nieuw seizoen komt!

Sex Education is een Britse komedie die draait om de tiener Otis. Hij heeft het maar moeilijk en past niet goed op school. Het leven is echter nog moeilijker dan nodig door zijn moeder, die sekstherapeut is. Otis begint samen met een vriendin op school een eigen therapiesessie en krijgt daardoor een opmerkelijke status op school.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Sex Education' seizoen 2

Meer te vertellen
Showrunner Laurie Nunn vertelde al eens tijdens een interview dat ze in meer verhalen rond de personages gelooft. "Ik denk dat ze echt nog meer te vertellen hebben. Ik denk dat ik daar iets mee kan doen als ik die kans krijg. En tot nu toe ondersteunt Netflix ons heel erg en laten ze ons de verhalen vertellen waar we echt passie bij voelen. We liggen echt heel erg op één lijn en willen ook echt deze serie neerzetten."

Lees ook: Trailer voor Netflix-hit 'Sex Education' seizoen 2

De serie doet het goed op Netflix. Het eerste seizoen is door meer dan 40 miljoen mensen gezien. Hoe het met het tweede zit weten we niet, daar zijn geen cijfers over vrijgegeven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen aangekondigd voor 'The Good Doctor'
Series / Nieuws

Vierde seizoen aangekondigd voor 'The Good Doctor'

De ziekenhuisreeks scoort in het bijzonder in de Verenigde Staten erg hoge kijkcijfers...

ABC heeft bekend gemaakt dat haar serie The Good Doctor met zekerheid een vierde seizoen zal krijgen. In het bijzonder in de Verenigde Staten slaagt deze reeks er in om zeer hoge kijkcijfers te realiseren.

The Good Doctor mag nog even door blijven gaan. ABC heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid een vierde seizoen van de reeks zal verschijnen. In Nederland is de reeks te bekijken op Videoland. Dat er een vierde seizoen komt hoeft eigenlijk niet zozeer te verbazen. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat The Good Doctor het voorbije jaar de best bekeken serie was op de zender van ABC. Meteen na The Good Doctor kwam nog een andere ziekenhuisserie, namelijk Grey's Anatomy.

Dokter met autisme
The Good Doctor vertelt in het bijzonder het verhaal van Shaun Murphy, een jonge dokter die lijdt aan autisme. Hij verhuisde van Wyoming naar San Jose om daar in een gerenommeerd ziekenhuis zijn specialisatie af te ronden. In een reactie op de bekendmaking van het vierde seizoen heeft het hoofd van ABC, namelijk Karey Burke alvast het volgende laten optekenen:

"The Good Doctor is een hoeksteen geworden van de maandagavond. Bovendien is ze inmiddels uitgegroeid tot één van die bijzondere series welke zaken zoals bijvoorbeeld inclusiviteit zonder vrees weet te behandelen."

Wanneer het vierde seizoen van The Good Doctor kan worden verwacht is vooralsnog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jammer: Netflix stopt met gratis proefmaand
Series / Streaming-diensten

Jammer: Netflix stopt met gratis proefmaand

Eerder was het voor nieuwe gebruikers van de streamingdienst mogelijk om een gratis proefperiode van een maand te krijgen...

Nieuwe gebruikers van streamingdienst Netflix konden tot dusver altijd rekenen op een gratis proefperiode van één maand. Op deze manier konden ze kennismaken met het aanbod en de mogelijkheden van het streamingplatform. Daar is ondertussen verandering in gekomen.

Netflix is in Nederland gelanceerd in het jaar 2013. Vanaf de lancering tot recent was het voor nieuwe klanten steeds mogelijk om gedurende één maand gratis gebruik te maken van de streamingdienst. Dat is nu echter voorbij. Dit valt te lezen op de supportpagina van Netflix zelf. Op deze pagina wordt aangegeven dat er geen gratis proefperiode meer in Nederland wordt aangeboden voor nieuwe gebruikers.

Verschillende abonnementen
Bovenstaande betekent dat ook nieuwe klanten genoodzaakt zijn om meteen één van de verschillende abonnementen af te sluiten. Er kan op dit vlak een keuze worden gemaakt tussen een basisabonnement voor 7,99 euro per maand, een standaardabonnement van 10,99 euro per maand en een premiumabonnement van 13,99 euro per maand. Deze laatste maakt het mogelijk om ook ultra-hd films te streamen en dit bovendien op niet minder dan vier schermen tegelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe handige App waarmee je veilig de wachtwoorden van je streamingdiensten kan delen
Series / Streaming-diensten

Nieuwe handige App waarmee je veilig de wachtwoorden van je streamingdiensten kan delen

Deze nieuwe app belooft de wachtwoorden van al je verschillende streamingdiensten veilig te kunnen delen.

Kijkt de ex-vriendin van je broer nog steeds mee op jouw Netflix account of is het te duur om én Netflix en HBO en Disney+ en Amazon Prime video te hebben? Er is nu een app gelanceerd waarmee het makkelijker en veiliger is geworden om het wachtwoord van je streamingdiensten te delen met anderen.

De naam van de gratis app is: Jam. Er is nu al een enorme wachtlijst om mee te doen aan de net gelanceerde app.

Accounts delen

Het idee achter de app is simpel: als je een wachtwoord van een van je streamingdiensten verstuurd gebeurd dit met een beveiligde encryptie, waardoor het niet met anderen gedeeld kan worden door degene naar wie je het stuurt. Het maakt het makkelijker om bijvoorbeeld met een groep vrienden de kosten van verschillende platformen te delen.

Het is nog niet zeker of het legaal is om wachtwoorden via een app te delen, wat uiteindelijk problemen zou kunnen opleveren voor de app. Voor nu lijkt het de manier om wachtwoorden van je Netflix op een veilige manier met encryptie te sturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel maakt Disney+-serie rond Secret Invasion
Series / Nieuws

Marvel maakt Disney+-serie rond Secret Invasion

Disney+ krijgt een serie rond delen van de film Captain Marvel, die we tot nu toe niet zagen!

Sinds Captain Marvel ons de Skrulls introduceerde, nemen fans al aan dat er een serie of film rond de Secret Invasion aan zit te komen. Die verhaallijn liet zien dat de vormveranderende aliens van plan waren de Aarde te infiltreren. Veel prominente superhelden bleken Skrulls in vermomming te zijn.

Tot nu toe namen we altijd aan dat de verhaallijn verteld zou worden in een tweede Captain Marvel-film, maar nu horen we dat er een Secret Invasion-serie gemaakt wordt voor Disney+. Dat vertelt Daniel Richtman vandaag in een verhaal op zijn Patreon-account. De serie moet volgens hem te zien zijn voordat Captain Marvel 2 in de bioscopen draait en is direct verbonden aan het verhaal van de vervolgfilm.

Skrulls en SWORD
De serie zou ons de Skrulls, Kree en SWORD laten zien. Die geheime organisatie zien we straks naar het schijnt in de serie WandaVision. Mogelijk is Nick Fury de baas over die organisatie, aangezien we hem ook al in Spider-Man: Far From Home zagen, op een ruimteschip van de Skrulls, terwijl Talos de honneurs waarnam op Aarde.

Wat het wordt is nog niet zeker, maar mogelijk zal een deel van de Skrulls die voor SWORD werken doorslaan en proberen de Aarde te veroveren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' krijgt zeer waarschijnlijk spin-off rond de Enterprise
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' krijgt zeer waarschijnlijk spin-off rond de Enterprise

Het lijkt erop dat we een spin-off met hoofdrol voor Rebecca Romijn gaan krijgen!

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery toonde ons nieuwe versies van een aantal klassieke personages: Spock, Christopher Pike en Number One. Het seizoen eindigde ermee dat de Discovery ver in de toekomst belandde, wat betekent dat het drietal niet meer te zien kan zijn. Maar fans hoopten heel erg op een spin-off.

Die kregen ze al in de vorm van een aantal Short Treks, waarin de cast te zien was. En nu blijkt dat er aan nog meer gewerkt wordt. Actrice Rebecca Romijn laat namelijk weten dat er de afgelopen tijd meer werk was. "De afgelopen tijd heb ik aan Star Trek gewerkt. Maar daar mag ik verder niks over zeggen."

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt nu al vierde seizoen!

Nieuwe spin-off
Uitvoerend producent Alex Kurtzman heeft altijd volgehouden dat een spin-off rond de Enterprise gewoon mogelijk is. En nu lijkt het erop dat Kurtzman, die ook het hoofd van de Trek-franchise is op dit moment en aan meerdere series werkt, dat voor elkaar heeft weten te krijgen.

Lees ook: Elon Musk: Oprichting Space Force is het begin van Starfleet

De spin-off past ook binnen een eerder statement van Kurtzman, namelijk dat er nog gewerkt wordt aan twee series waar we niet eerder over hoorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oscar-winnende film 'Parasite' vindt hoofdrolspeler voor serieversie
Series / Nieuws

Oscar-winnende film 'Parasite' vindt hoofdrolspeler voor serieversie

Mark Ruffalo tekent voor de hoofdrol in deze totaal onnodige Amerikaanse verfilming van een geweldige Koreaanse film.

Zelfs al schrijf je geschiedenis, zoals Bong Joon-ho met Parasite deed, dan nog vindt Hollywood het beter om een Amerikaanse versie van je film te maken. En dus werkt HBO hard aan een Amerikaanse serieversie van de film. Vandaag horen we dat acteur Mark Ruffalo een van de hoofdrollen krijgt.

Collider stelt dat Ruffalo nog niet getekend heeft, maar op dit moment "de meest kansrijke acteur" schijnt te zijn die beoogd wordt voor een van de rollen. "Meerdere bronnen melden dat regisseur Bong gesproken heeft met Ruffalo en dat beide partijen interesse hebben om een deal te sluiten. Tegelijk zijn de onderhandelingen nog niet begonnen."

Welke rol?
De kans lijkt groot dat Ruffalo de rol van Song Kang-ho overneemt. Hij is de patriarch van een arm gezin. In de film en straks dus ook in de serieversie, volgen we de werkloze Ki-taek en zijn familie. Zij raken geïnteresseerd in het Park-gezin, een rijke en hippe familie.

Ze integreren zich langzaam in het leven van de Parks, en weten zich zo een deel van de rijkdom toe te eigenen. Langzaamaan gaat het echter compleet mis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' scoort zeldzame rating voor seksuele content
Series / Nieuws

'The Walking Dead' scoort zeldzame rating voor seksuele content

AMC heeft ook meteen een synopsis vrijgegeven voor de eerste aflevering van de tweede helft van seizoen 10.

Nog een paar daagjes en dan gaat The Walking Dead weer verder op de Amerikaanse televisiezender AMC. Vandaag hebben we niet alleen de rating van de nieuwste aflevering van de serie, ook is er een synopsis vrijgegeven.

Het komt niet heel vaak voor, maar de serie heeft een rating voor seksuele content te pakken. Deze luidt SLV, wat zoveel betekent als een combinatie van geweld, grof taalgebruik en seksuele content. Met deze aflevering, Squeeze genaamd, gaat de serie op 25 februari weer verder.

Lees ook: Enorm creepy Whisperers in clip 'The Walking Dead'

Synopsis vrijgegeven
Los van deze rating, gaf AMC zelf ook al een synopsis vrij. In deze midseason premiere moet de groep proberen te ontkomen aan een gevaarlijke situatie. De aflevering van de week erna, op 1 maart, heeft ook al een synopsis; Stalker laat zien dat onze groep moet Alexandria verdedigen tegen een dreigende kracht van buitenaf.

Lees ook: Komt er een dode held weer tot leven in 'The Walking Dead'?

De AMC-serie doet het bij critici beter dan ooit en krijgt ook een elfde seizoen. Of er daarna meer komt is de vraag, gezien de teruglopende kijkcijfers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.