'Mad Men'-fans hebben pech geen reboots!

Pech voor 'Mad Men'-fans, reboots met Jon Hamm uitgesloten

Door redactie, 11-02-2020 14:31

Reboots en revivals vliegen ons om de oren, maar Jon Hamm heeft geen interesse in zijn oude series nieuw leven in te blazen. Pech voor Mad Men-fans dus.
"Je bedoelt zoals The Division on Lifetime?" grapte de acteur, toen hem werd gevraagd of hij ervoor open stond oude series nieuw leven in te blazen. "Nee is het korte antwoord. Maar ik ben blij dat ik betrokken was bij zulke geweldige televisieprogramma's en hopelijk word ik betrokken bij komende mooie series."

Lees ook: Sexy Christina Hendricks was handmodel(!) voor poster van 'American Beauty'

Dat hij blij is met de producties waar hij in meespeelde, blijkt uit het feit dat hij het nog steeds goed kan vinden met zijn collega's. Op zaterdag 8 februari werd hij gespot toen hij een Oscars-feest verliet met Molly Shannon. Het duo speelde in 2015 in Netflix's Wet Hot American Summer prequel-serie, First Day of Camp.

Later die avond werd Hamm gespot met Elisabeth Moss tijdens de Independent Spirit Awards, waar ze werd genomineerd voor haar rol in Her Smell. Het duo speelde respectievelijk Don Draper en Peggy Olson in de serie Mad Men.

Hoewel Hamm niet open staat voor reboots van zijn eigen tv-series, vindt hij het blijkbaar geen enkel probleem voor andere films en series, aangezien hij een grote rol speelt in de komende actiefilm Top Gun: Maverick met Tom Cruise.

"Mijn eerste dag liep ik naar hem toe, hij gaf me een dikke knuffel en zei: 'Welkom, het is zo geweldig dat je erbij bent!' Ik heb de volledige Tom Cruise-ervaring gekregen, het was geweldig," vertelde Hamm in een interview in 2019.

"Ik vroeg Cruise: 'Het moet wel raar zijn voor jou - je zit op dezelfde set, in vrijwel hetzelfde kostuum, 30 jaar later.' En hij antwoordde: 'Ja, het is echt raar!"

Lees ook: Inspiratiebron 'Mad Men' wil eigen serie maken

Bron: US Magazine

Lees meer over: Jon Hamm, Mad Men, Tom Cruise

Populair nieuws