search
Sexy Christina Hendricks was handmodel(!) voor poster van 'American Beauty'

Sexy Christina Hendricks was handmodel(!) voor poster van 'American Beauty'

Eindelijk komt er een einde aan de jarenlange discussie!

Geoffrey Ketels
De filmposter van American Beauty is wellicht één van de meest iconische filmposters ooit gemaakt. Veel mensen hebben zich echter altijd afgevraagd van wie de handen waren die op de poster te zien waren. Nadat hier vele jaren over gediscussieerd kon worden komt hier nu een einde aan.

De handen op de iconische filmposter zijn deze van niemand minder dan actrice 'Christina Hendricks'. De actrice van inmiddels 44 heeft op Instagram het nieuws zelf bekend gemaakt. "Vroeger deed ik regelmatig modellenwerk. Zo nu en dan deed ik ook opdrachten als handmodel. Op de iconische filmposter is mijn hand terug te vinden op de buik van een ander model. Ik ben er toch stiekem echt wel trots op dat ik op deze manier mijn steentje heb kunnen bijdragen aan één van de meest iconische films ooit gemaakt", aldus Hendricks.

Bekijk op instagram


Verbaasde reacties
Binnen de filmwereld wordt er verbaasd gereageerd op het nieuws dat de Mad Men en Good Girls actrice de wereld heeft ingestuurd. Onder meer 'Busy Philipps' liet optekenen verrast te zijn door het nieuws en ook 'January Jones' reageerde met de veelzeggende woorden; "Dit is belangrijk. Waarom was ik hier niet van op de hoogte?".

De bekendmaking van Hendricks heeft er dus duidelijk voor gezorgd dat één van de grootste mysteries van Hollywood eindelijk is opgehelderd!

Aanbevolen artikelen