SDCC: Previews van 'Constantine' S1 én 'Arrow' S3 met Ra's Al Ghul!

SDCC: Previews 'Constantine' en 'Arrow'

Uiteraard met heel veel nieuwe beelden én Ra's Al Ghul!

Bram de Groot, 27 juli 2014 om 14:29

Comic Con is ondertussen ten einde en in de laatste uren kreeg het publiek nog een verrassing. Warner Bros. toonde namelijk veel nieuwe beelden uit de vier DC Comics tv-series die komende periode van start gaan. Van FOX's Gotham en The CW's The Flash werden de complete pilots getoond en van NBC's Constantine en The CW's Arrow verschenen minutenlange previews.
In onderstaande preview van Constantine zien we het hoofdpersonage, gespeeld door Matt Ryan, en uiteraard de nodige andere personages. Naast veel beelden uit de pilot - die enkele weken geleden al online lekte - zijn er ook beelden te zien uit de verdere afleveringen.


De preview van Arrow is eigenlijk de trailer die we onlangs al voorbij zagen komen. Aan het einde krijgen we echter een indruk op de villain Ra's Al Ghul. Helaas is nog niet te zien wie de rol speelt. In de film Batman Begins (2005) speelde Liam Neeson de slechterik.


Bron: CBM

Lees meer over: arrow, trailer, seizoen 3, comic con, Count Vertigo, The Canary, Oliver Queen, hong kong, the flash, oktober, the cw, constantine, preview, ras al ghul

Populair nieuws