Vierde seizoen aangekondigd voor 'The Good Doctor'

'The Good Doctor' krijgt vierde seizoen

De ziekenhuisreeks scoort in het bijzonder in de Verenigde Staten erg hoge kijkcijfers...

Geoffrey Ketels, 12 februari 2020 om 13:43

ABC heeft bekend gemaakt dat haar serie The Good Doctor met zekerheid een vierde seizoen zal krijgen. In het bijzonder in de Verenigde Staten slaagt deze reeks er in om zeer hoge kijkcijfers te realiseren.
The Good Doctor mag nog even door blijven gaan. ABC heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid een vierde seizoen van de reeks zal verschijnen. In Nederland is de reeks te bekijken op Videoland. Dat er een vierde seizoen komt hoeft eigenlijk niet zozeer te verbazen. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat The Good Doctor het voorbije jaar de best bekeken serie was op de zender van ABC. Meteen na The Good Doctor kwam nog een andere ziekenhuisserie, namelijk Grey's Anatomy.

Dokter met autisme
The Good Doctor vertelt in het bijzonder het verhaal van Shaun Murphy, een jonge dokter die lijdt aan autisme. Hij verhuisde van Wyoming naar San Jose om daar in een gerenommeerd ziekenhuis zijn specialisatie af te ronden. In een reactie op de bekendmaking van het vierde seizoen heeft het hoofd van ABC, namelijk Karey Burke alvast het volgende laten optekenen:

"The Good Doctor is een hoeksteen geworden van de maandagavond. Bovendien is ze inmiddels uitgegroeid tot één van die bijzondere series welke zaken zoals bijvoorbeeld inclusiviteit zonder vrees weet te behandelen."

Wanneer het vierde seizoen van The Good Doctor kan worden verwacht is vooralsnog niet bekend.

Lees meer over: The Good Doctor, ABC, serie, Videoland

Populair nieuws