search
Jammer: Netflix stopt met gratis proefmaand
Series / Streaming-diensten

Jammer: Netflix stopt met gratis proefmaand

Eerder was het voor nieuwe gebruikers van de streamingdienst mogelijk om een gratis proefperiode van een maand te krijgen...

Nieuwe gebruikers van streamingdienst Netflix konden tot dusver altijd rekenen op een gratis proefperiode van één maand. Op deze manier konden ze kennismaken met het aanbod en de mogelijkheden van het streamingplatform. Daar is ondertussen verandering in gekomen.

Netflix is in Nederland gelanceerd in het jaar 2013. Vanaf de lancering tot recent was het voor nieuwe klanten steeds mogelijk om gedurende één maand gratis gebruik te maken van de streamingdienst. Dat is nu echter voorbij. Dit valt te lezen op de supportpagina van Netflix zelf. Op deze pagina wordt aangegeven dat er geen gratis proefperiode meer in Nederland wordt aangeboden voor nieuwe gebruikers.

Verschillende abonnementen
Bovenstaande betekent dat ook nieuwe klanten genoodzaakt zijn om meteen één van de verschillende abonnementen af te sluiten. Er kan op dit vlak een keuze worden gemaakt tussen een basisabonnement voor 7,99 euro per maand, een standaardabonnement van 10,99 euro per maand en een premiumabonnement van 13,99 euro per maand. Deze laatste maakt het mogelijk om ook ultra-hd films te streamen en dit bovendien op niet minder dan vier schermen tegelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen