Netflix heeft meer 'Sex Education' voor ons in petto!

Netflix geeft sekskomedie Sex Education 3e seizoen

De komedie keert straks dus terug voor meer afleveringen op Netflix!

Jim Pedd, 12 februari 2020 om 13:47

Netflix geeft de sekskomedie Sex Education een derde seizoen. De streamingdienst staat er ondertussen om bekend iets te vroeg een punt achter heel wat series te zetten, maar dat geldt niet voor deze hit. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat er een nieuw seizoen komt!
Sex Education is een Britse komedie die draait om de tiener Otis. Hij heeft het maar moeilijk en past niet goed op school. Het leven is echter nog moeilijker dan nodig door zijn moeder, die sekstherapeut is. Otis begint samen met een vriendin op school een eigen therapiesessie en krijgt daardoor een opmerkelijke status op school.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Sex Education' seizoen 2

Meer te vertellen
Showrunner Laurie Nunn vertelde al eens tijdens een interview dat ze in meer verhalen rond de personages gelooft. “Ik denk dat ze echt nog meer te vertellen hebben. Ik denk dat ik daar iets mee kan doen als ik die kans krijg. En tot nu toe ondersteunt Netflix ons heel erg en laten ze ons de verhalen vertellen waar we echt passie bij voelen. We liggen echt heel erg op één lijn en willen ook echt deze serie neerzetten.”

Lees ook: Trailer voor Netflix-hit 'Sex Education' seizoen 2

De serie doet het goed op Netflix. Het eerste seizoen is door meer dan 40 miljoen mensen gezien. Hoe het met het tweede zit weten we niet, daar zijn geen cijfers over vrijgegeven.

Bron: THR

Lees meer over: Sex Education, Netflix

Populair nieuws