Oude bekenden terug in 'Legends of Tomorrow'?

Oude bekenden terug in 'Legends of Tomorrow'?

Hawkman en Hawkgirl zijn al een tijdje afwezig. Maar nu lijkt het erop dat ze terug keren.

Jim Pedd, 14 februari 2020 07:04

Het lijkt erop dat Legends of Tomorrow nog niet klaar is met Hawkgirl en Hawkman. Dat stelt Phil Klemmer, een van de bedenkers en schrijver van de DC-serie van televisiezender The CW. Het eerste seizoen van de serie draaide voor een deel om het duo dat de afgelopen duizenden jaren continu opnieuw tot leven kwam.
Zij werden telkens weer gedood door de megalomane Vandal Savage, die zo zijn onsterfelijkheid voedde. Aan het eind van het seizoen versloegen de Legends de kwaadaardige Vandsal, en besloten de twee elkaar te leren kennen zonder de cyclus van dood en wedergeboorte. Klemmer: “We hebben het echt belachelijk vaak over hen, in de schrijversruimte.”

Lees ook: Trailer DC-slotstuk 'Crisis on Infinite Earths'!

Niet klaar mee
De woorden van Klemmer wijzen erop dat de twee personages niet klaar zijn. Het feit dat er vier jaar sinds de verdwijning van de twee uit de serie nog altijd over hun verschijning gesproken wordt, duidt er in elk geval op dat er ruimte is. Om hen terug te brengen, biedt de serie kans om meer te vertellen over het echtpaar dat nog echt wel iets te doen heeft.

Lees ook: Bizar veel superhelden op poster 'Crisis on Infinite Earths'

Het zou kunnen dat de twee acteurs echter moeite hebben met hun beschikbaarheid. De een speelt in DC-film Black Adam en de ander is als Elsa te zien in een broadway-versie van Frozen.

Bron: CB

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Hawkman, Hawkgirl, The CW

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws