Een van de nieuwe MCU-series voor Disney+ onthuld!

Een van de nieuwe MCU-series voor Disney+ onthuld!

Er waren er nog een paar onbekend, maar daar komt nu verandering in!

Jim Pedd, 14 februari 2020 om 08:08

Disney+ krijgt er mogelijk een interessant project bij. Marvel werkt namelijk aan maar liefst tien series voor de streamingdienst. Een groot deel daarvan is ondertussen bekend, maar dat geldt niet voor alles. Vandaag meldt The GWW dat een van de onbekende projecten de naam Agents of Atlas krijgt.
Shang-Chi is een van de nieuwste films van Marvel Studios en dat personage maakt straks naar verluidt een crossover naar een Disney+-serie. De bedoeling zou zijn om de Agents of Atlas te laten zien, een club geheim agenten die geleid worden door Jimmy Woo. Dat personage zagen we al in de film Ant-Man and the Wasp en straks in de film WandaVision. Maar het team bestaat in de comics ook uit Shang-Chi, Brawn en Silk.

Meer series
Er zijn al heel wat series aangekondigd voor Disney+ die horen binnen het MCU. Zo wordt er hard gewerkt aan WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Ook krijgen we What If…? te zien, net als de serie rond Hawkeye. En sinds de D23 Expo weten we dat Marvel werkt aan series rond Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk.

Er waren er nog twee niet bekend, maar nu we dit weten, is er nog maar eentje die van het lijstje afgestreept moet worden.

Bron: The GWW

Lees meer over: Marvel, MCU, Disney Plus, Agents of Atlas

Populair nieuws