Netflix kondigt nieuwe docuserie aan rond tennisster Naomi Osaka

Naomi Osaka krijgt een eigen docuserie op Netflix

De Japanse tennisster was reeds even de absolute nummer één van de wereld...

Geoffrey Ketels, 13 februari 2020 om 17:33

Netflix heeft bekend gemaakt dat ze een gloednieuwe docuserie in ontwikkeling heeft. Het gaat deze keer om een docuserie rond de Japanse tennisspeelsters Naomi Osaka. Osaka was reeds even de absolute nummer één van het vrouwentennis.
Hoofdpersonage van de nieuwe docuserie is dus de 22 jaar oude Japanse tennisspeelster Naomi Osaka. Osaka is de dochter van een Japanse moeder en een Haïtiaanse vader en brak eigenlijk nog niet zo lang geleden door op het hoogste niveau. Dat kan, gelet op de nog steeds jonge leeftijd van de tennisspeelster uiteraard ook moeilijk anders. Het jaar 2018 staat bekend als het jaar van de grote doorbraak toen Osaka in de finale van de US Open de Amerikaanse tennislegende Serena Williams versloeg. Een paar maanden later won Osaka ook de Australian Open en bemachtigde daarmee de eerste plaats op de wereldranglijst.

Tiende plaats
Inmiddels is Osaka niet langer de nummer één van de wereld. In het bijzonder haar tegenvallende prestaties op de voorbije Australian Open hebben er voor gezorgd dat ze is teruggevallen naar de tiende plaats.

Het bedrijf dat Osaka volgt voor de docuserie is 'Uninterrupted', het bedrijf van de topbasketballer LeBron James. Volgens de makers van de reeks is het zo dat kijkers alles te zien zullen krijgen van het leven van Osaka. Ze wordt dan ook op dit ogenblik haast de klok rond gevolgd.

Wanneer de nieuwe docuserie van Netflix over Naomi Osaka zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Netflix, docuserie, Naomi Osaka, tennis

Populair nieuws