'Solo: A Star Wars Story' verder op Disney+

'Solo: A Star Wars Story' verder op Disney+

Disney werkt actief aan een serie, waarmee we het verhaal van Darth Maul en Han toch afgerond gaan zien worden.

Jim Pedd, 14 februari 2020 om 13:26

Het lijkt erop dat we nog niet helemaal van Solo: A Star Wars Story af zijn. De film maakte een einde aan de plannen van Disney en Lucasfilm om met verschillende spin-offs te komen, doordat deze jammerlijk faalde aan de box office. Maar sinds vorig jaar zwellen de geruchten aan dat men er nog niet klaar mee is. Nu horen we dat er een serie van gemaakt wordt voor Disney+.
De komende tijd zet Disney vol in op Star Wars en Marvel voor zijn streamingdienst. Dat zijn de grootste trekkers en dus worden er veel series voor ontwikkeld. Star Wars Unity stelt nu dat er gewerkt wordt aan een serie rond de wereld van Solo, die draait om Crimon Black en Black Sun. Dat zijn misdaadorganisaties waarnaar verwezen werd in de film, maar pas in de twee geplande vervolgen echt iets mee gedaan zou worden.

Han Solo
De film Solo draaide om… nou ja, je had het al geraden, Han Solo. We leerden hoe hij Chewbacca ontmoette, hoe de twee een band kregen en hoe Han smokkelaar werd. Maar we zagen aan het eind van de film ook Darth Maul terugkeren als nieuwe schurk. Dat was interessant, maar helaas viel de box office van de film enorm tegen. Dat maakte een vervolg onmogelijk.

Bron: SWU

Lees meer over: Star Wars, Solo, Disney Plus

Populair nieuws