Onheilspellende poster 'Westworld' seizoen 3

Onheilspellende poster 'Westworld' seizoen 3

De Aarde is een woestenij op dit eerste beeld van de HBO-serie die dit jaar verder gaat.

Jim Pedd, 14 februari 2020 om 13:26

De eerste teaser voor het aankomende derde seizoen van Westworld wees op een heel andere ervaring dan fans tot nu toe verwachten. En een nieuwe poster doet nog een extra duit in het zakje. Het lot van de wezens die gedwongen worden aan de wil van hun meesters te voldoen, lijkt niet altijd even rooskleurig.
De eerste promo wees echt op een heel andere serie dan we tot nu toe gezien hebben. HBO liet daarmee zien dat we ditmaal echt iets totaal anders voorgeschoteld zullen krijgen. De gedachte is vooral ook dat er gekeken wordt naar de echte wereld, dus niet meer alleen de parken waar Westworld zich tot nu toe afspeelde. In plaats daarvan zien we de andere kant van de maatschappij in de toekomst en die is ook voor mensen niet direct rooskleurig.Beeld veranderen
Deel van het idee is dat Dolores straks een ontmoeting heeft met Caleb. Hij is een gewoon mens, een type persoon dat je niet in Westworld zal vinden. En dat zal Dolores’ idee van de mensheid behoorlijk op de proef stellen. Dat gevoel was tot nu toe natuurlijk alleen maar negatief, iets dat gevoed is door al haar ervaringen (en vooral aanvaringen) met de bezoekers van Westworld.

Lees ook: Trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Straks verandert echter alles en wel vanaf 15 maart, als het nieuwe seizoen van start gaat.

Lees meer over: Westworld, HBO, Poster

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws