Prequelserie 'The 100' vindt eerste overlevenden!

Prequelserie 'The 100' vindt eerste overlevenden!

Na de afronding van de hoofdserie komt er ook een serie over hoe alles ontstond in The 100.

Bram de Groot, 14 februari 2020 om 13:37

Goed nieuws voor de fans: De post-apocalyptische sciencefictiondramaserie The 100 wordt netjes afgerond met het zevende seizoen en krijgt ook nog eens een prequelserie van de zender The CW. En nu zijn de eerste gezichten voor dit "vervolg" bekend.
Volgens Deadline voegen de drie namen Iola Evans (Carnival Row), Adain Bradley (Riverdale) en Leo Howard (Why Women Kills) zich als eerste bij de cast voor de serie die 97 jaar voor de originele serie afspeelt. De pilot van de serie zal dienen als één van de afleveringen van het zevende seizoen van The 100.

Lees ook: 'The 100' nadert groots einde! [Dvd]

Nucleaire apocalyps
De nieuwe The 100-serie, die nog geen titel heeft, start met de nucleaire apocalyps die ervoor zorgt dat bijna al het leven op het aarde wordt weggevaagd. In de serie volgen we een groep overlevenden die om moet gaan met de gevaarlijke situatie.

Vermoedelijk zendt The CW het eerste seizoen van de prequelserie al volgend jaar uit. Seizoen zeven van The 100 start later dit jaar.

Bron: Deadline

Lees meer over: The 100, Jason Rothenberg, Eliza Taylor, Paige Turco, Marie Avgeropoulos, Bob Morley, Prequel, Iola Evans, Leo Howard, Adain Bradley

Informatie over de serie: The 100

Populair nieuws